To αυθάδικο "Renegade Nell" ήρθε στο Disney+

Μια αλλιώτικη ιστορία ενηλικίωσης, με την υπογραφή της βραβευμένης με BAFTA Σάλι Γουέινράιτ ("Happy Valley") και του Μπεν Τέιλορ ("Sex Education").

Renegade Nell Renegade Nell

Μια εναλλακτική σειρά εποχής, το "Renegade Nell", κάνει πρεμιέρα σήμερα, 29 Μαρτίου, με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα, αποκλειστικά στο Disney+. Η πρωτότυπη σειρά οκτώ επεισοδίων, σε σενάριο Σάλι Γουέινράιτ, αφηγείται τη δύσκολη ιστορία ενηλικίωσης της Νελ Τζάκσον, την οποία υποδύεται η Λουίζα Χάρλαντ των "Derry Girls". 

Η υπόθεση
Η Νελ Τζάκσον, είναι μια εύστροφη και θαρραλέα νεαρή γυναίκα, η οποία κατηγορείται ψευδώς για φόνο και αναπάντεχα γίνεται η πιο περιβόητη καταζητούμενη στην Αγγλία του 18ου αιώνα. Όταν όμως εμφανίζεται ένα μαγικό πνεύμα που ονομάζεται Μπίλι Μπλάιντ, η Νελ συνειδητοποιεί ότι το πεπρωμένο της επιφυλάσσει περισσότερα απ' όσα φανταζόταν ποτέ.

Renegade Nell
Renegade Nell

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Φρανκ Ντιλέιν, Άλις Κρέμελμπεργκ, Ényì Okoronkwo, Τζέικ Νταν, Μπο Μπράγκασον, Φλόρενς Κιν, Νικ Μοχάμεντ, Τζόλι Ρίτσαρντσον και Έντριαν Λέστερ.  Πρωταγωνιστούν επίσης ο Πιπ Τόρενς ως Λόρδος Μπλάνσφορντ και ο Κρεγκ Πάρκινσον ως Σαμ Τρότερ.

Εκτός από τον Μπεν Τέιλορ ("Sex Education"), τα επεισόδια σκηνοθετούν επίσης η Αμάντα Μπρότσι ("Gentleman Jack") και η Εμ Τζέι Ντελέινι ("Ted Lasso").

Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
10/05/2024

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.