"The Girls on the Bus": Αμερική, πολιτικές καμπάνιες και δημοσιογραφία στο επίκεντρο της νέας σειράς του ΜΑΧ

Δείτε το τρέιλερ της νέας female-led δραματικής σειράς που θα δούμε τον Μάρτιο.

The Girls on the Bus The Girls on the Bus

H τηλεοπτική μεταφορά του best-seller της Έιμι Τσόζικ "Chasing Hillary", μετονομάζεται σε "The Girls on the Bus" και είναι η νέα δραματική σειρά που ανυπομονούμε να δούμε. Η σειρά, με πρωταγωνίστρια και παραγωγό την Μελίσα Μπενόιστ, θα κάνει το ντεμπούτο της με δύο επεισόδια την Πέμπτη 14 Μαρτίου και θα ακολουθήσει ένα νέο επεισόδιο εβδομαδιαίως μέχρι τις 9 Μαΐου στο Max.

The Girls on the Bus
The Girls on the Bus

Εμπνευσμένη από τις εμπειρίες της Τσόζικ ως πολιτική ρεπόρτερ στο λεωφορείο της προεκλογικής εκστρατείας με πολλούς υποψήφιους προέδρους, η ιστορία επικεντρώνεται στη Σέιντι ΜακΚάρθι (Μπενόιστ), μια δημοσιογράφο που ρομαντικοποιεί μια περασμένη εποχή του προεκλογικού ρεπορτάζ και πετάει στα σκουπίδια όλη της τη ζωή για μια ευκαιρία να καλύψει έναν προεδρικό υποψήφιο για μια εφημερίδα. Η Σέιντι μπαίνει στο λεωφορείο και τελικά δένεται με τρεις συναγωνίστριες, οδεύοντας προς τη μάχη για τον Λευκό Οίκο.

Πλάι στην Μπενόιστ θα δούμε τις Κάρλα Γκουτζίνο, Νατάσα Μπέναμ και Κριστίνα Έλμορ, ενώ στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Μπράντον Σκοτ, Γκρίφιν Νταν, Μαρκ Κονσουέλος και Σκοτ Φόλεϊ. Δημιουργοί της σειράς είναι η Τζούλι Πλεκ, η Έιμι Τσόζικ και η Berlanti Productions και η Warner Bros.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Tα ντοκιμαντέρ που θα δούμε στο Netflix τον Φεβρουάριο

Πρεμιέρες που μπαίνουν δυνατά στο δεύτερο μήνα του έτους και υπόσχονται γέλιο, ενδιαφέρουσες πληροφορίες, αλλά και αξέχαστες στιγμές.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/02/2026

Απόψε (03/02) στην TV: Μια ιδιοφυής σκορσέζικη ιστορία αγάπης

Μία ταινία-αριστούργημα από τον μεγαλύτερο εν ζωή αμερικάνο σκηνοθέτη, Μάρτιν Σκορσέζε.

Οι σειρές που έρχονται τον Φεβρουάριο του 2026 στο Netflix

Αν αναζητάτε αφορμές για να χουχουλιάσετε στον καναπέ, τσεκάρετε την παρακάτω λίστα και σημειώστε τις προτάσεις που σας περιμένουν.

Απόψε (01/02) στην TV: Οσκαρικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον Τομ Χανκς

Συνεχίζοντας στη σκηνοθετική λογική του "Λίνκολν", ο Στίβεν Σπίλμπεργκ προτάσσει το ανθρώπινο δράμα και τις ψυχολογικές εντάσεις.

Απόψε (31/01) στην TV: Η ταινία Χάρι Πότερ που μοιάζει περισσότερο με εφηβική κομεντί

Χιούμορ, μαύρη μαγεία, περιπέτεια, σασπένς και τα απρόσμενα προβλήματα της εφηβείας στις σχέσεις με το άλλο φύλο βρίσκονται στο επίκεντρο

Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Τι γνωρίζουμε για το νέο αθλητικό - ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ του Mega

Η κάμερα του ακολουθεί το ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στις τοπικές κοινωνίες σε όλη την Ελλάδα, που το κρατούν ακόμα ζωντανό.