Το "Extraordinary" βρετανικό sit-com επιστρέφει στο Disney+

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της δεύτερης σεζόν της κριτικά αναγνωρισμένης εφηβικής σειράς, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ στις 6 Μαρτίου.

'Extraordinary' 'Extraordinary'

H δημιουργός και σεναριογράφος Έμα Μόραν επιστρέφει στο Disney+ με τη βρετανική υπερηρωϊκή κωμωδία καταστάσεων "Extraordinary", σε σκηνοθεσία Τόμπι ΜακΝτόναλντ και Τζένιφερ Σέρινταν.  Ένα γεμάτο φαντασία ταξίδι ενηλικίωσης συνεχίζεται με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων που έρχεται στο Disney+ στις 6 Μαρτίου.

"Extraordinary"

Μετά το θεαματικό φινάλε του πρώτου κύκλου, η Τζεν συνεχίζει την αναζήτηση της υπερδύναμής της. Στην απελπισία της, αποφασίζει να γραφτεί σε μια κλινική δυνάμεων και στην πορεία, ανακαλύπτει ότι η διαδικασία δεν είναι τόσο εύκολη όσο ήλπιζε, ειδικά όταν παράλληλα όλοι οι υπόλοιποι τομείς της ζωής της καταρρέουν. Ο πρώην αδέσποτος γάτος και νυν φίλος, τον οποίο ονομάζουν Σπερματάρχη, μετά από ένα ατυχές συμβάν μαθαίνει κάτι απρόσμενο για το παρελθόν του, ενώ ο Κας και η Κάρι προσπαθούν να διαχειριστούν με ωριμότητα τον χωρισμό τους, ενώ εξακολουθούν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Φαίνεται ότι η Τζεν και η παρέα της καλούνται να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και το χάος της ενήλικης ζωής, για την οποία κανείς τους δεν είναι έτοιμος.

"Extraordinary"

Η Σιομπάν ΜακΣουίνι και ο Ρόμπι Τζι θα επιστρέψουν στο δεύτερο κύκλο ως Μαίρη και Ιαν, η μαμά και ο θετός μπαμπάς της Τζεν. Το νέο καστ του δεύτερου κύκλου περιλαμβάνει τον Τζούλιαν Μπάρετ ως Τζορτζ, προπονητή δύναμης της Τζεν στην κλινική δυνάμεων, τη Ρόζα Ρόμπσον ως Νόρα, ένα απροσδόκητο πρόσωπο από το παρελθόν του Σπερματάρχη, τον Κουάκου Μιλς ως Κλαρκ, τον νέο συνάδελφο της Καρι στη δουλειά, και τον Ντέρεκ Τζακόμπι, σε μια ειδική cameo εμφάνιση.

Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η Ελβετία νικήτρια της Eurovision 2024, 11η θέση για την Ελλάδα και το "ZARI"

Σάρωσε το ΝΕΜΟ με το νικητήριο "The Code", στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/05/2024

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.

Η νέα σεζόν του "Τhe Bear" έρχεται σύντομα στο Disney+

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη κουζίνα της μικρής οθόνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για την 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς. Δείτε το πρώτο teaser.

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.