Η 4η σεζόν του "True Detective" έρχεται στη Nova

Ο 4ος κύκλος της διακεκριμένης σειράς του ΗΒΟ, με την Τζόντι Φόστερ στον εμβληματικό ομότιτλο ρόλο, κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στο Novacinema4.

'True Detective' 'True Detective'

Το "Night Country", ο 4oς κύκλος της της κορυφαίας αστυνομικής σειράς μυστηρίου της ΗΒΟ "True Detective", έρχεται στo Novacinema4 την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 22:00, και κάθε Τρίτη την ίδια ώρα. Παίρνοντας τη σκυτάλη από τους προκατόχους των προηγούμενων σεζόν, στις οποίες είδαμε να πρωταγωνιστούν ως αστυνομικοί ερευνητές οι Μάθιου ΜακΚόναχι, Μαχερσάλα Άλι, Τέιλορ Κιτς, Κόλιν Φάρελ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, στον νέο κύκλο τον ομότιτλο ρόλο αναλαμβάνουν η πολυβραβευμένη Τζόντι Φόστερ και η ιθαγενής επαγγελματίας πυγμάχος Κάλι Ρις στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. 

"True Detective"

Η 4η σεζόν διαδραματίζεται στην σκοτεινή Αλάσκα και επικεντρώνεται στη μυστηριώδη εξαφάνιση των οχτώ ανδρών που εργάζονταν στο τοπικό Αρκτικό Ερευνητικό Κέντρο (Tsalal Arctic Research Station). Οι δύο ντετέκτιβ Λιζ Ντάνβερς (Φόστερ) και Εβάντζελιν Ναβάρο (Ρις) αναλαμβάνουν την υπόθεση και έρχονται στην πορεία αντιμέτωπες η κάθε μία με τα δικά της τραύματα του παρελθόντος, τα οποία βρίσκουν ξαφνικά χώρο να εισχωρήσουν στο παρόν τους. Από το τρέιλερ καταλαβαίνουμε πως οι δύο γυναίκες είχαν ξανασυνεργαστεί πριν χρόνια, σε μια υπόθεση που διατάραξε τη σχέση τους. Τώρα, αναγκάζονται να έρθουν και πάλι κοντά. 

Δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν: 

Η Τζόντι Φόστερ έχει στη σειρά και ρόλο παραγωγού, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Τζον Χοκς, Κρίστοφερ Έκλεστον, Φιν Μπένετ, Φιόνα Σο και Ισαμπέλα Σταρ ΛαΜπλανκ. Τη νέα σεζόν γράφει και σκηνοθετεί η Ίζα Λόπεζ, η οποία αναλαμβάνει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".