Το τρέιλερ του νέου κύκλου της σειράς "Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι"

Μπορείτε να απολαύσετε στην πλατφόρμα τους δύο πρώτους κύκλους της σειράς, μέχρι την πρεμιέρα των νέων επεισοδίων στις 20 Νοεμβρίου.

Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι ©2026 Disney

Η αναμονή για τον τρίτο κύκλο της πρωτότυπης σειράς "Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι" σιγά-σιγά λαμβάνει τέλος, αφού μέχρι την πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου, το Disney+ έδωσε στη δημιοσιότητα το επίσημο τρέιλερ.

Το τρέιλερ αποκαλύπτει τη νέα περιπέτεια του Πέρσι και των φίλων του, καθώς η αγωνία κορυφώνεται περισσότερο από ποτέ στον αγώνα τους να σώσουν την Άναμπεθ από τις δυνάμεις του Κρόνου. Υπενθυμίζεται ότι ο 3ος κύκλος της σειράς "Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι" κάνει πρεμιέρα 20 Νοεμβρίου, με δύο επεισόδια, στο Disney+. 

Ο πολυαναμενόμενος νέος κύκλος σηματοδοτεί την πρώτη μεταφορά του τρίτου βιβλίου της best-selling σειράς του Rick Riordan στη μικρή οθόνη, με τίτλο "Η Κατάρα του Τιτάνα". Αν κάτι έμαθε ο Πέρσι Τζάκσον μετά την ολοκλήρωση δύο επικών αποστολών στο πλευρό της Άναμπεθ Τσέις, είναι πως δεν μπορεί να τα καταφέρει χωρίς εκείνη. Έτσι, όταν η Άναμπεθ αιχμαλωτίζεται από τις δυνάμεις του Κρόνου, ο Πέρσι πρέπει να ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι για να τη σώσει. Θα χρειαστεί να απελευθερώσει μια θεά που βρίσκεται αλυσοδεμένη, να αντιμετωπίσει την κατάρα του Τιτάνα και να αποτρέψει την πτώση του Ολύμπου. Με τον Γκρόβερ στο πλευρό του, ο Πέρσι θα ενώσει τις δυνάμεις του με απρόσμενους συμμάχους, προκειμένου να αντιμετωπίσει μια προφητεία με ολέθριες συνέπειες.

Στον 3ο κύκλο πρωταγωνιστούν οι Walker Scobell, Leah Sava’ Jeffries, Aryan Simhadri, Charlie Bushnell, Tamara Smart και Levi Chrisopulos. Η σειρά είναι μια δημιουργία των Rick Riordan και Jonathan E. Steinberg. Executive producers του τρίτου κύκλου είναι οι Steinberg, Dan Shotz και Craig Silverstein, μαζί με τους Rick Riordan, Rebecca Riordan, την Ellen Goldsmith-Vein και τον Jeremy Bell από την The Gotham Group, καθώς και τους Bert Salke, James Bobin, Jim Rowe, Albert Kim, Sarah Watson και Tamara Becher-Wilkinson, ενώ η Jet Wilkinson είναι executive producer στα δύο τελευταία επεισόδια.

Να πέσει το τρέιλερ:

Οι δύο πρώτοι κύκλοι της σειράς "Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι" είναι διαθέσιμοι στο Disney+.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι θρύλοι του Γιαγκούλα και τα μυστήρια των Πιερίων

Ο θρυλικός Γιαγκούλας και ένα στοιχειωμένο χωριό στα Πιέρια πρωταγωνιστούν στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της εκπομπής ISTORIMA στην ΕΡΤnews.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/11/2026

Απόψε (04/11) στην TV: Η άνοδος και η πτώση ενός αδίστακτου βαρόνου

Ένας Κουβανός μετανάστης κατακτά τον υπόκοσμο του Μαϊάμι, αλλά η δίψα του για χρήμα και εξουσία απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

Απόψε (03/11) στην TV: Ο άνθρωπος που ψιθύρισε την πτώση ενός Προέδρου

Βιογραφικό –και αγιογραφικό, χωρίς κινηματογραφική προσωπικότητα– θρίλερ πάνω στον επί 30 χρόνια άγνωστο πληροφοριοδότη της "Washington Post" με το ψευδώνυμο "Βαθύ Λαρύγγι".

Η ΕΡΤ ξεφυλλίζει το αρχείο της με σπάνια οπτικοακουστικά αφιερώματα (2-8/11)

Το Αρχείο της ΕΡΤ παρουσιάζει σπάνια αφιερώματα σε σπουδαίες προσωπικότητες της τέχνης, του πολιτισμού και της ιστορίας, μέσα από ξεχωριστό οπτικοακουστικό υλικό.

Τι βλέπουμε τον Νοέμβριο στη Magenta TV

Από τηλεοπτικές επιστροφές μέχρι κινηματογραφικές πρεμιέρες με μεγάλα ονόματα, ο Νοέμβριος φέρνει νέες επιλογές θέασης.

Η MagentaTV φέρνει το Disney+

Ο απόλυτος προορισμός ψυχαγωγίας με νέα πακέτα που περιλαμβάνουν Disney+ και Netflix σε μία συνδρομή.

Απόψε (02/11) στην TV: Η τέχνη του να μην παίρνεις τίποτα στα σοβαρά

Οι Κοέν σατιρίζουν απολαυστικά τα κλισέ του φιλμ νουάρ και την κωμικοτραγική αμερικανική πραγματικότητα, σε μια ταινία που άφησε εποχή.