Η ΕΡΤ υποδέχεται το 2024 στην Πλατεία Συντάγματος

Πρωταγωνιστές της βραδιάς ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι και οικοδεσπότες η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Συντάγματος

Η ΕΡΤ υποδέχεται το 2024 στην Πλατεία Συντάγματος σε μια μουσική βραδιά του Δήμου Αθηναίων, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1 στις 10.55 μ.μ.. Πρωταγωνιστές ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι και οικοδεσπότες η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Με δύο εορταστικές συναυλίες, αλλά και με ντουέτα, οι δύο καλλιτέχνες θα καλωσορίσουν τη νέα χρονιά δυναμικά, με τη μουσική και τα τραγούδια τους. Σε απευθείας σύνδεση από το Σύνταγμα, ο κορυφαίος τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει μία μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθεί η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και η μπάντα του "Ευγενείς αλήτες".

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Συντάγματος

Το δικό της στίγμα θα δώσει στη βραδιά και η Μαρίνα Σάττι με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της. Παρουσιάζοντας ένα μουσικό σόου με τη σφραγίδα της μοναδικής αισθητικής της, θα μας ταξιδέψει με την μπάντα της στο μουσικό της σύμπαν. Από τη "Μάντισσα" ως τη "Yenna" της κι από όλο το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων ως την trap, η Μαρίνα Σάττι θα μας ξεσηκώσει με ζουρνά, νταούλι και πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα, beats και αισθησιασμό μέχρι τις πρώτες ώρες του 2024.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

12/05/2024

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.

5+2 iconic μητέρες της μικρής οθόνης

Γιορτή της Μητέρας με επτά γυναικείους χαρακτήρες της τηλεόρασης που έδωσαν τη δική τους αξέχαστη πινελιά στον ρόλο της μητέρας.

Η Ελβετία νικήτρια της Eurovision 2024, 11η θέση για την Ελλάδα και το "ZARI"

Σάρωσε το ΝΕΜΟ με το νικητήριο "The Code", στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού.

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.

Η νέα σεζόν του "Τhe Bear" έρχεται σύντομα στο Disney+

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη κουζίνα της μικρής οθόνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για την 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς. Δείτε το πρώτο teaser.

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.