Το "Faraway Downs" έρχεται στο Disney+

H νέα σειρά του Μπαζ Λούρμαν, βασισμένη στην ομότιτλη ταινία του με τους Νικόλ Κίντμαν και Χιου Τζάκμαν και με πρωταγωνιστές τους ίδιους, φτάνει στο Disney+.

'Faraway Downs' 'Faraway Downs'

Ο δημιουργός των "Moulin Rouge!", "The Great Gatsby" και "Elvis", Μπαζ Λούρμαν, επιστρέφει σε μια από τις πρώτες του ταινίες, το δράμα εποχής "Αυστραλία", και το μεταφέρει για την τηλεόραση σε μία σειρά 6 επεισοδίων. Το πρωταγωνιστικό ντούο της ταινίας, Νικόλ Κίντμαν και Χιού Τζάκμαν, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του για να αφηγηθεί εναλλακτικά την γνωστή ιστορία στη νέα σειρά του Hulu, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ στις 26 Νοεμβρίου.

Η υπόθεση
Μια Αγγλίδα αριστοκράτισσα, τη λαίδη Σάρα Άσλεϊ (Νικόλ Κίντμαν) που ταξιδεύει στην άλλη άκρη του κόσμου προκειμένου να έρθει αντιμέτωπη με τον δύστροπο σύζυγό της και να πουλήσει ένα ασυνήθιστο περιουσιακό στοιχείο: ένα ράντσο 4 εκατομμυρίων στρεμμάτων στην ενδοχώρα της Αυστραλίας. Μετά τον θάνατο του συζύγου της, ένας αδίστακτος Αυστραλός γαιοκτήμονας, ο βασιλιάς Κάρνι (Μπράιαν Μπράουν), καταστρώνει ένα σχέδιο για να πάρει τη γη της και εκείνη ενώνει τις δυνάμεις της με έναν σκληροτράχηλο βοσκό (Χιου Τζάκμαν) προκειμένου να προστατεύσει την περιουσία της. Η σαρωτική περιπέτεια, εξερευνείται μέσα από τα μάτια του νεαρού Νάλα (Μπράντον Γουόλτερς), ενός παιδιού Αυστραλών ιθαγενών. Οι τρείς τους, η λαίδη Σάρα Άσλεϊ, ο βασιλιάς Κάρνι και ο Νάλα, βιώνουν τέσσερα ανατρεπτικά χρόνια που θα αλλάξουν τη ζωή τους, τη σχέση μεταξύ της Λαίδης Σάρα Άσλεϊ και του βασιλιά Κάρνι καθώς και τον αντίκτυπο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στη Βόρεια Αυστραλία.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς εδώ:

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η Ελβετία νικήτρια της Eurovision 2024, 11η θέση για την Ελλάδα και το "ZARI"

Σάρωσε το ΝΕΜΟ με το νικητήριο "The Code", στην 11η θέση η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι. Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/05/2024

Το "Doctor Who" επιστρέφει στο Disney+ με ολοκαίνουρια επεισόδια

H πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της ιστορικής βρετανικής σειράς κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 11 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+.

Η νέα σεζόν του "Τhe Bear" έρχεται σύντομα στο Disney+

Η πιο συναισθηματικά φορτισμένη κουζίνα της μικρής οθόνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της για την 3η σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς. Δείτε το πρώτο teaser.

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.