Το "Mr. & Mrs. Smith" γίνεται σειρά από τον Ντόναλντ Γκλόβερ για το Prime Video

Η νέα μίνι σειρά του πολυεργαλείου Ντόναλντ Γκλόβερ, εμπνευσμένη από την κατασκοπική ταινία του 2005 με τους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, έρχεται το 2024.

mr and mrs smith

Η πασίγνωστη ταινία του Νταγκ Λίμαν με πρωταγωνιστές το χολιγουντιανό ζευγάρι Πιτ-Τζολί μεταφέρεται για την τηλεόραση από τους δημιουργούς Ντόναλντ Γκλόβερ ("Atlanta", "Swarm") και Φραντσέσκα Σλόαν ("Atlanta", "Fargo"). Με πρωταγωνιστές τον Γκλόβερ και την Μάγια Έρσκιν ως το ομότιτλο ζευγάρι, το "Mr. & Mrs. Smith" έρχεται στο Prime Video της Amazon στις 2 Φεβρουαρίου του 2024, χωρισμένο σε 8 επεισόδια. 

Στη νέα εκδοχή της ιστορίας, δυο μοναχικοί ξένοι αναλαμβάνουν μια κατασκοπική αποστολή η οποία απαιτεί από εκείνους νέες ταυτότητες. Καταλήγουν λοιπόν παντρεμένοι, ως Τζον και Τζέιν Σμιθ, ενώ καλούνται να αντιμετωπίσουν υψηλού κινδύνου δοκιμασίες σε εβδομαδιαία βάση. Παράλληλα, αρχίζουν να αναπτύσσουν μεταξύ τους συναισθήματα. 

mr and mrs

Μιλώντας στο IndieWire, ο δημιουργός μοιράστηκε την επιθυμία του να καταθέσει την ιστορία υπό μια διαφορετική οπτική, να κάνει μια σειρά που να αφορά τις σχέσεις, την έννοια του γάμου, της εμπιστοσύνης, της συνεργασίας και της μοναξιάς. "Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που θα μιλήσει στον κόσμο του σήμερα, γιατί πώς γίνεται σε αυτήν την εποχή της αφθονίας να νιώθουμε ολομόναχοι;", δήλωσε ο Ντόναλντ Γκλόβερ εξηγώντας πως η πρωτότυπη ταινία δεν είχε να κάνει με αυτού του είδους τις θεματικές. 

Το καστ της σειράς συμπληρώνουν οι Μικαέλα Κόουλ ("I May Destroy You"), Πολ Ντάνο ("The Fabelsman", "There Will Be Blood") και Τζον Ταρτούρο ("Severence"), μεταξύ άλλων.

Το "Mr. & Mrs. Smith" θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 2 Φεβρουαρίου 2024. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.