Το "Mr. & Mrs. Smith" γίνεται σειρά από τον Ντόναλντ Γκλόβερ για το Prime Video

Η νέα μίνι σειρά του πολυεργαλείου Ντόναλντ Γκλόβερ, εμπνευσμένη από την κατασκοπική ταινία του 2005 με τους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, έρχεται το 2024.

mr and mrs smith

Η πασίγνωστη ταινία του Νταγκ Λίμαν με πρωταγωνιστές το χολιγουντιανό ζευγάρι Πιτ-Τζολί μεταφέρεται για την τηλεόραση από τους δημιουργούς Ντόναλντ Γκλόβερ ("Atlanta", "Swarm") και Φραντσέσκα Σλόαν ("Atlanta", "Fargo"). Με πρωταγωνιστές τον Γκλόβερ και την Μάγια Έρσκιν ως το ομότιτλο ζευγάρι, το "Mr. & Mrs. Smith" έρχεται στο Prime Video της Amazon στις 2 Φεβρουαρίου του 2024, χωρισμένο σε 8 επεισόδια. 

Στη νέα εκδοχή της ιστορίας, δυο μοναχικοί ξένοι αναλαμβάνουν μια κατασκοπική αποστολή η οποία απαιτεί από εκείνους νέες ταυτότητες. Καταλήγουν λοιπόν παντρεμένοι, ως Τζον και Τζέιν Σμιθ, ενώ καλούνται να αντιμετωπίσουν υψηλού κινδύνου δοκιμασίες σε εβδομαδιαία βάση. Παράλληλα, αρχίζουν να αναπτύσσουν μεταξύ τους συναισθήματα. 

mr and mrs

Μιλώντας στο IndieWire, ο δημιουργός μοιράστηκε την επιθυμία του να καταθέσει την ιστορία υπό μια διαφορετική οπτική, να κάνει μια σειρά που να αφορά τις σχέσεις, την έννοια του γάμου, της εμπιστοσύνης, της συνεργασίας και της μοναξιάς. "Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που θα μιλήσει στον κόσμο του σήμερα, γιατί πώς γίνεται σε αυτήν την εποχή της αφθονίας να νιώθουμε ολομόναχοι;", δήλωσε ο Ντόναλντ Γκλόβερ εξηγώντας πως η πρωτότυπη ταινία δεν είχε να κάνει με αυτού του είδους τις θεματικές. 

Το καστ της σειράς συμπληρώνουν οι Μικαέλα Κόουλ ("I May Destroy You"), Πολ Ντάνο ("The Fabelsman", "There Will Be Blood") και Τζον Ταρτούρο ("Severence"), μεταξύ άλλων.

Το "Mr. & Mrs. Smith" θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 2 Φεβρουαρίου 2024. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το δημοφιλές "Απαραίτητο Φως" κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

Η σειρά μυστηρίου που κυριάρχησε στο ERTFLIX τον περασμένο Μάρτιο έρχεται στις οθόνες μας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/09/2025

Απόψε (18/9) στην TV: δράμα, τρόμος και κωμωδία

Φράνσις Φορντ Κόπολα, Τσαρλς Λότον και Εύα Νάθενα παίζουν απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Η ΕΡΤ ψάχνει την επόμενη ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision 2026

Μετά από δύο ημιτελικούς και έναν τελικό θα επιλεχθεί το τραγούδι που θα ταξιδέψει στη Βιέννη.

3 ταινίες του Ρόμπερτ Ρέντφορντ που μπορείτε να δείτε στο ERTFLIX

Η πλατφόρμα αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη με ένα αφιέρωμα.

Γνωρίζουμε τους χαρακτήρες του "Porto Leone: Στη Γειτονιά με τα Κόκκινα Φανάρια"

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του ALPHA, ηθοποιοί και χαρακτήρες αποκαλύπτονται.

H "Φόνισσα" Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στις οθόνες μας

Το φιλόδοξο ντεμπούτο της σκηνοθέτριας και ενδυματολόγου Εύας Νάθενα έρχεται στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε (17/9) στην TV: Κλιντ Ίστγουντ και Σαρλίζ Θερόν

Τέσσερις διαφορετικές κινηματογραφικές επιλογές προσφέρει απόψε η ελληνική τηλεόραση.