Ο Γκάι Ρίτσι φέρνει το "Τhe Gentlemen" στη μικρή οθόνη για το Netflix

Μια νέα σειρά από τον γνωστό σκηνοθέτη έρχεται στο Netflix, εμπνευσμένη από τη γκανγκστερική ταινία του με τους Μάθιου ΜακKόναχι, Tσάρλι Χάναμ και Κόλιν Φάρελ.

'Τhe Gentlemen' 'Τhe Gentlemen'

Η γνωστή ταινία του Γκάι Ρίτσι που κυκλοφόρησε το 2019 γίνεται σειρά από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, ο οποίος σκηνοθετεί τα 2 πρώτα επεισόδια, από τα 8 συνολικά, και συνεργάζεται στο σενάριο με τον Μάθου Ριντ ("Peaky Blinders"). Το πρωτότυπο καστ αντικαθιστούν, μεταξύ άλλων, οι Θίο Τζέιμς ("Τhe White Lotus”), Kάγια Σκοντελάριο ("Skins") και Ντάνιελ Ινγκς ("Lovesick").

Κάτι μεταξύ κωμωδίας και δράσης, η σειρά ακολουθεί έναν πλούσιο νεαρό κληρονόμο καθώς εισχωρεί στον εγκληματικό βρετανικό υπόκοσμο και εμπλέκεται με την γκανγκστερική κοινότητα, για το καλό της οικογένειάς του.

Μιλώντας στο Netflix, ο δημιουργός είπε: "Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε και πάλι τους φαν σε αυτόν τον κόσμο, συστήνοντας νέους χαρακτήρες και τις ιστορίες του, και είμαι ενθουσιασμένος που αυτό θα συμβεί με ένα εξαιρετικά ταλαντούχο καστ ηθοποιών". 

"Τhe Gentlemen"

Το "Τhe Gentlemen" θα κυκλοφορήσει στο Netflix το 2024.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Maestro": Απόψε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της 2ης σεζόν στο MEGA και το Netflix

Η κορυφαία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει σήμερα, 16/5, στο MEGA στις 22.40, ενώ την ίδια ώρα θα γίνουν διαθέσιμα τα 4 πρώτα επεισόδια της νέας σεζόν στο Netflix.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.