"Loki": Επιστροφή στο MCU με τη 2η σεζόν της αγαπημένης σειράς του Disney+

Ο εμβληματικός Λόκι του Τομ Χίντλστον επανέρχεται με τη 2η πολυαναμενόμενη σεζόν, διαθέσιμη από σήμερα στο Disney+ και την COSMOTE TV.

loki

Το σύμπαν της Marvel συνεχίζει να επεκτείνεται, με τη δεύτερη σεζόν της πρωτότυπης σειράς του Disney+ "Loki", διαθέσιμη στο Vodafone TV. Σε σκηνοθεσία Κέιτ Χέρον ("Sex Education", "Five by Five") και σενάριο Mάικλ Γουόλντρον ("Rick and Morty", "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"), το "Loki" πρόκειται μια τολμηρή περιπέτεια που εμβαθύνει στην πολυπλοκότητα της ταυτότητας με πρωταγωνιστή τον ευμετάβλητο κακό του Άσγκαρντ να βρίσκεται στο επίκεντρο μιας συναρπαστικής και αινιγματικής ιστορίας, γεμάτη χιούμορ, ένταση και δράση.

Ο Τομ Χίντλστον αναλαμβάνει και πάλι τον εμβληματικό ρόλο του ως Λόκι, έναν χαρακτήρα που ξεχωρίζει για την ευφυΐα του και επανέρχεται στη 2η σεζόν για να εξερευνήσει τις συνέπειες της απόδρασης του στο "Avengers: Endgame", όπου βρίσκεται αιχμάλωτος από την Time Variance Authority (TVA). Η ρετρό-φουτουριστική αισθητική του TVA είναι οπτικά θεαματική, ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια στη δημιουργία αυτού του κόσμου, από τους γραφικούς χώρους έως τις πολύχρωμες αφίσες, κέρδισε κοινό και κριτικούς. 

Δείτε το τρέιλερ της σειράς εδώ:

Επίσημη σύνοψη:
Ο δεύτερος κύκλος της Πρωτότυπης σειράς του Disney+, "Loki”, από τα Marvel Studios, πιάνει το νήμα από τον απόηχο του φινάλε του πρώτου κύκλου. Τώρα ο Loki αγωνίζεται για την ουσία της Αρχής Χρονικής Μεταβλητής. Μαζί με τον Μόμπιους, τον Κυνηγό Β-15 και μια ομάδα από νέους και επανεμφανιζόμενους χαρακτήρες, ο Loki περιπλανιέται σε ένα πολυσύμπαν που διαρκώς επεκτείνεται και γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνο, αναζητώντας τη Σίλβι, τη Δικαστή Ρενσλέιερ, τη Μις Μίνιτς και τί πραγματικά σημαίνει να έχεις ελεύθερη βούληση και υψηλό
σκοπό. 

Τα νέα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα κάθε Παρασκευή, στο Vodafone TV. 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.