Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

The Beatles: Let It Be The Beatles: Let It Be

To Disney+ ανεβάζει την ένταση και υποδέχεται τον Μάιο με ένα μουσικό αφιέρωμα. Το ντοκιμαντέρ "Κάμντεν" είναι μια περιήγηση στην γνωστή γειτονιά του Λονδίνου, με τις αφηγήσεις πολλών μουσικών που εξηγούν πως το Κάμντεν επηρέασε την καριέρα τους. Αλλά και τα μουσικά φιλμ "The Beatles: Let it Be", "The Beach Boys", "Queen Rock Montreal", έρχονται στην πλατφόρμα παρέα με μερικούς από τους πιο αγαπημένους μουσικούς του κόσμου.

Shardlake
Shardlake

Shardlake

Έτος 1536. Η ζωή του δικηγόρου Μάθιου Σάρντλεϊκ ανατρέπεται όταν ο Τόμας Κρόμγουελ τον στέλνει να ερευνήσει έναν μυστήριο θάνατο στο απομακρυσμένο μοναστήρι του Σκάρνσι. Απάτες, ψέματα και διαφθορά αποκαλύπτονται μόλις γίνεται γνωστό ότι αυτός δεν είναι ο πρώτος ο φόνος. Ο Σάρντλεϊκ μπλέκει σε έναν ιστό από ψέματα που απειλεί την ακεραιότητά του αλλά και τη ζωή του. Αυτή η συναρπαστική σειρά μυστηρίου είναι βασισμένη στα δημοφιλή μυθιστορήματα της περιόδου των Τυδώρ από τον Σι Τζέι Σάνσομ.
Έρχεται στη 1 Μαΐου

Doctor Who
Doctor Who

Doctor Who

Ο Δόκτωρ και η συνοδοιπόρος του, Ρούμπι Σάντεϊ, ταξιδεύουν στον χωροχρόνο, αντιμετωπίζοντας περιπέτειες από την εποχή της Αντιβασιλείας στην Αγγλία, μέχρι μελλοντικούς κόσμους που μαστίζονται από τον πόλεμο. Κατά τη διάρκεια των περιπετειών τους στο ΤΑΡΝΤΙΣ, ένα διαστημόπλοιο χωροχρόνου σε σχήμα τηλεφωνικού θαλάμου αστυνομίας, συναντούν απίστευτους φίλους κι επικίνδυνους εχθρούς, όπως τον τρομακτικό Μπαμπούλα, αλλά και τον πιο ισχυρό εχθρό του Δόκτορα μέχρι σήμερα.
Έρχεται στις 11 Μαΐου

Star Wars
Star Wars

Star Wars: Ιστορίες της Αυτοκρατορίας

ένα ταξίδι έξι επεισοδίων στη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία μέσα από τα μάτια δύο μαχητριών σε διαφορετικά μονοπάτια. Η νεαρή Morgan Elsbeth, αφού χάνει τα πάντα, περιηγείται στην Αυτοκρατορία σε ένα μονοπάτι εκδίκησης, ενώ η πρώην Jedi Barriss Offee κάνει ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσει σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο γαλαξία. Οι επιλογές που θα κάνουν θα καθορίσουν τη μοίρα τους.
Έρχεται στις 4 Μαΐου

The Kardashians
The Kardashians

The Kardashians

Η πασίγνωστη οικογένεια συνεχίζει να ξεπερνά τις προσδοκίες. Οι κάμερες γυρνάνε καθώς η Κόρτνι, η Κιμ, η Κλόε, η Κένταλ και η Κάιλι προχωρούν τις ζωές τους και δοκιμάζονται από την αμφιλεγόμενη δυναμική της αδελφικής σχέσης, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Κρις.
Έρχεται στις 23 Μαΐου, με νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα

Mη χάσετε επίσης

Την ολοκαίνουρια σειρά του FX, "Feud: Capote vs. the Swans", την 3η σεζόν του "Abbott Elementary", και την πρωτότυπη ταινία του Disney+, "Xoρός Αποφοίτησης".

Η διαθεσιμότητα ταινιών και τηλεοπτικών σειρών μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα και υπόκειται σε αλλαγές. Όλες οι πληροφορίες ήταν ορθές τη στιγμή της διανομής.

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/05/2024

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.