Τα "Άνθη Στα Άνθη" του Γιώργου Αθανασίου σε αποκλειστική Α' προβολή στο Cinobo

Παρακολουθήστε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γιώργου Αθανασίου αποκλειστικά στο cinobo.com

άνθη

Το Cinobo παρουσιάζει από 26 Σεπτεμβρίου σε αποκλειστική Α' προβολή τα "Άνθη Στα Άνθη" του Γιώργου Αθανασίου.  

Αν ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ τοποθετούσε τη mumblecore τριλογία του "Πριν" στο Πάρκο Τρίτση, το αποτέλεσμα θα ήταν κάτι σαν το χειροποίητο και τρυφερό φιλμ του Γιώργου Αθανασίου που έκανε τις indie καρδιές του κοινού να σκιρτήσουν στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2022 και στα θερινά σινεμά της επόμενης σεζόν.

Την τελευταία μέρα του στην Αθήνα πριν φύγει για το εξωτερικό, ο Κωνσταντίνος συναντά τη Σοφία στο πάρκο. Νιώθοντας την πίεση του χρόνου, οι δυο όχι-τόσο-καλοί φίλοι συμφωνούν να παίξουν ένα παιχνίδι και να πουν όσα δεν έχουν πει τόσο καιρο. Περνούν τις επόμενες ώρες μιλώντας, πίνοντας και καπνίζοντας, αποκαλύπτοντας αποσπασματικά κομματια του εαυτού τους. Μέχρι να έρθει το βράδυ και η ώρα του αποχωρισμού. 

Πρωταγωνιστούν: Σοφία Ιωάννου, Κωνσταντίνος Κωνιός

Σημείωμα σκηνοθέτη Γιώργου Αθανασίου

Τα "Άνθη Στα Άνθη" είναι μια ταινία που επιχειρεί να παρουσιάσει δυο ζωντανούς χαρακτήρες στο κοινό βάζοντας τον θεατή ανάμεσά τους την ώρα της συζήτησης. Είναι μια ταινία για την αξία της επικοινωνίας και θέτει υπαρξιακά ερωτήματα για την ίδια την ανάγκη των ανθρώπων για σύνδεση. Παράλληλα προσπαθεί να δημιουργήσει μια αφήγηση βασισμένη στο διάλογο αντί για τις παραδοσιακές δομές πλοκής του κινηματογράφου. Ανοίγει ένα παραθυράκι σε μια άλλη πραγματικότητα οπου ο θεατής είναι ενεργός συνομιλητής. Ο Κωνσταντίνος και η Σοφία έχουν μια ημέρα για να επικοινωνήσουν τα πάντα μέχρι να αποχωριστούν. Μέσα από ένα παιχνίδι που παίζουν προσπαθούν να φανερώσουν τον εαυτό τους ο ένας στην άλλη. Καθώς οι ώρες περνούν μιλώντας, καπνίζοντας και πίνοντας, τους βρίσκει το βράδυ κάπου στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Άνθη στα Άνθη

2
  • Κομεντί
  • 2022
  • Διάρκεια: 76 '
  • Γιώργος Αθανασίου

Ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος να φύγει για το εξωτερικό. Συναντιέται με τη Σοφία σ’ ένα αθηναϊκό πάρκο και περνούν μαζί τις τελευταίες ώρες πριν πάρει το λεωφορείο για το αεροδρόμιο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.