"The Office": Tο κορυφαίο sit-com αποκτά το δικό του reboot

Μια ιδέα για ένα νέο "The Office" αναπτύσσεται για το NBC, και θέλει τον δημιουργό Γκρεγκ Ντάνιελς, τον Τζον Κραζίνσκι και την Τζένα Φίσερ να επιστρέφουν στα "πόστα" τους.

office

Με το τέλος της απεργίας της Αμερικής, πολλά πρότζεκτ που είχαν μείνει μετέωρα αρχίζουν και πάλι να παίρνουν έγκριση, χρήματα και σχήμα. Ένα από αυτά είναι και το ενδεχόμενο reboot του "The Office", μιας sit-com που καθόρισε την έννοια του sit-com και (ειδικότερα μετά την προσθήκη της στο Netflix) κέρδισε το παγκόσμιο κοινό αποκτώντας πιστούς υποστηρικτές ανεξαρτήτως προτίμησης όσον αφορά τα τηλεοπτικά είδη.

Βασισμένο στην πρωτότυπη ιδέα του βρετανού Ρίκι Ζερβέ, το αμερικανικό "The Office" μετρά 9 απολαυστικά χιουμοριστικές και ανά στιγμές συγκινητικές σεζόν (2005-2013), πατώντας στις βάσεις του mockumentary και της κωμωδίας. Προσκαλώντας μας σε ένα φαινομενικά βαρετό setting, στα μίζερα γραφεία ενός παραρτήματος μιας εταιρείας που πουλάει χαρτί, η σειρά μας συστήνει τους πιο ιδιόρρυθμους και παράταιρους χαρακτήρες δίνοντας μας αμέτρητους λόγους να αγαπάμε (ή να αγαπάμε να μισούμε) καθέναν από αυτούς. Ίσως ο "world's best boss" Μάικλ Σκοτ του Στιβ Καρέλ να είναι ο πιο αξιαγάπητος αντιπαθητικός πρωταγωνιστής που έχουμε δει στην τηλεόραση.

office

Oι σεναριογράφοι Μάθιου Μπελόνι και Τζόναθαν Χάντελ μίλησαν στο διαδικτυακό περιοδικό Puck News, καταθέτοντας τις προβλέψεις τους για το πως θα μοιάζει το τηλεοπτικό τοπίο μετά την απεργία. Ανέφεραν λοιπόν, μεταξύ άλλον, πως ο Γκρεγκ Ντάνιελς ετοιμάζεται για ένα ριμέικ του "The Office", πως ο Ράιαν Μέρφι πρόκειται σύντομα να επιστρέψει στο Netflix, πως γενικότερα αναμένεται ένας μεγάλος αριθμός κινηματογραφικών σεναρίων και πως "η βιομηχανία θα επιστρέψει στην κανονικότητά της".

office

Οι συζητήσεις γύρω από το reboot έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ενώ ο Γκρεγκ Ντάνιελς είχε αναφέρει σχετικά το 2022: "Δεν μπορώ να ξέρω αν οι φαν θέλουν κι άλλο "The Office", και όταν λέω και άλλο εννοώ πως ίσως να μην δούμε τους ίδιους χαρακτήρες. [...] Θα είναι ίσως κάτι σαν προέκταση του σύμπαντος".

Ο Τζον Κρασίνσκι, στον πρώτο του ρόλο ως Τζιμ, είχε μιλήσει για τη σειρά στο Esquire το 2020: "Ήταν η πρώτη μου εμπειρία με το Χόλιγουντ. Ήταν η πρώτη μου δημιουργική οικογένεια. Υπό πολλές έννοιες, θα είναι για πάντα οι πιο σημαντικοί άνθρωποι σε αυτήν την πιο σημαντική επαγγελματική μου εμπειρία. Επομένως ναι, αν γινόταν ένα ριμέικ θα ήθελα σίγουρα να συμμετέχω".

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.