"Οι Πανθέοι": Η ιστορία των Πανθέων ξεδιπλώνεται στο νέο trailer της σειράς

Δείτε το καινούργιο trailer της νέας σειράς του ΣΚΑΪ, λίγο πριν από την πρεμιέρα της.

Οι πανθεοι

Οι "Πανθέοι", το μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα Τασου Αθανασιάδη, επιστρέφουν στη μικρή οθόνη 47 χρόνια μετά την πρώτη τους τηλεοπτική εκδοχή (1977, ΕΡΤ). Από τους δέκτες του ΣΚΑΪ αυτή τη φορά, θα παρακολουθήσουμε εκ νέου την ιστορία της πλούσιας οικογένειας του τίτλου. Μεταφερόμαστε στο 1939: Ενώ η Ευρώπη βρίσκεται στο χάος της αρχής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στην Αθήνα τα ετερόκλητα μέλη της οικογένειας των Πανθέων συγκεντρώνονται στο αρχοντικό τους στην Κηφισιά, στο προσκέφαλο του ετοιμοθάνατου πατριάρχη της οικογένειας, Βλάση. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, θα απαρνηθεί με αποτροπιασμό την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα. Ταυτόχρονα, η απρόσμενη εμφάνιση της Μάρμως, της νεαρής συζύγου του γιου του Βλάση, Ανδρέα, θα ταράξει ακόμα περισσότερο τις ισορροπίες, ενώ ένα επικίνδυνο δίκτυο κατασκόπων απειλεί τους πρωταγωνιστές. Η στιγμή που η Ελλάδα θα μπει στον πόλεμο δεν αργεί, γεγονός που θα δοκιμάσει τις αντοχές, την αξιοπρέπεια και τη συνείδηση των ηρώων.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Κάτια Δανδουλάκη, Αιμίλιος Χειλάκης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μελία Κράιλινγκ, Μιχάλης Σαράντης, Νίκος Χατζόπουλος, Θανάσης Κουρλαμπάς, Μαρία Καλλιμάνη, Πηνελόπη Πιτσούλη, Κόρα Καρβούνη, Σπύρος Σταμούλης, Μιχάλης Συριόπουλος, Έλενα Τοπαλίδου, Αθηνά Μαξίμου, Κώστας Φιλλίπογλου, Παντελής Δεντάκης, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ελένη Καρακάση, Αλέξανδρος Μούκανος, Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά και Βίκυ Διαμαντοπούλου, μεταξύ άλλων.Το σενάριο συν-υπογράφουν η Γιάννα Καννελοπούλου και ο Άγγελος Χασάπογλου, ενώ τη σειρά σκηνοθετεί ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. 

Για την Κάτια Δανδουλάκη δεν είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στην οικογένεια των ''Πανθέων'', καθώς το 1977 έιχε υποδυθεί τη Μαρμώ και στην φετινή σέζον θα την δούμε στον ρόλο της' Χρυστοστόμης Πανθέου.

Οι πρώτες σκηνές της σειράς στο νέο trailer ξεδιπλώνουν τη συναρπαστική ιστορία των Πανθέων:

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Πού και πότε θα δείτε το "Οπενχάιμερ" του Κρίστοφερ Νόλαν

Η επιτυχημένη ταινία του μεγάλου σκηνοθέτη παίζει στην ελληνική τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/10/2025

Απόψε (28/10) στην TV: ταινίες για την 28η

Επιλογές που τιμούν την επέτειο της εθνικής μας γιορτής σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

Τελικά, αξίζει να δεις το 'A House of Dynamite' στο Netflix;

Το πιο τρομακτικό "μη-θρίλερ" της χρονιάς έχει την υπογραφή της Kathryn Bigelow και σε φέρνει μπροστά από ένα ακραία ρεαλιστικό σενάριο για το τέλος του κόσμου.

Ο δημιουργός του The Sopranos ετοιμάζει νέα σειρά

Ο David Chase ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση με μια σειρά που ρίχνει φως στα μυστικά της CIA.

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην ΕΡΤ

Ένα διήμερο κινηματογραφικό αφιέρωμα με σημαντικές ταινίες για την διατήρηση της ιστορικής μνήμης του πολέμου του '40.

Με "Τη Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν" γιορτάζει η Cosmote TV την 28η Οκτωβρίου

Με την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ καθώς και άλλα φιλμ και ντοκιμαντέρ, η Cosmote TV μάς βάζει στο κλίμα της επετείου.

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Από τους δρόμους του Λος Άντζελες στα Επτά Βασίλεια, οι σειρές που έρχονται τις επόμενες μέρες μας ταξιδεύουν στον χώρο και τον χρόνο.