"Οι Πανθέοι": Μία πρώτη γνωριμία με την ομότιτλη οικογένεια μέσα από 4 τηλεοπτικά spots

Οι Πανθέοι

Οι σελίδες του περίφημου μυθιστορήματος του συγγραφέα και ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη ζωντανεύουν ξανά και μεταφέρονται στην τηλεόραση με ένα εξαιρετικό σενάριο για τη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, "Οι Πανθέοι". Πριν λίγες μέρες έγινε και η πρώτη συνάντηση των ηθοποιών με τον σκηνοθέτη, τους σεναριογράφους και τους συντελεστές της παραγωγής, ενώ παρούσα ήταν και η Μαρία Αθανασιάδου, σύζυγος του ακαδημαϊκού και συγγραφέα Τάσου Αθανασιάδη. Ακολουθώντας τις οδηγίες του σκηνοθέτη Σπύρου Μιχαλόπουλου και των σεναριογράφων Γιάννας Κανελλοπούλου και Άγγελου Χασάπογλου, έγινε η πρώτη ανάγνωση σεναρίου. 

Πριν την κυκλοφορία της σειράς τη νέα σεζόν, δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τους πρωταγωνιστές της σειράς, μέσα από τέσσερα εισαγωγικά βίντεο που μας προσκαλούν στον κόσμο της ομότιτλης οικογένειας. Η Κάτια Δανδουλάκη, ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Μελία Κράιλινγκ και ο Μιχάλης Σαράντης, μας συστήνονται ως Χρυσοστόμη, Ανδρέας, Μάρμω και Κίτσος αντίστοιχα. 

Αυτοί είναι "Οι Πανθέοι":

Η ιστορία των "Πανθέων" ξεκινά το 1939. Ενώ η Ευρώπη βρίσκεται στο χάος της αρχής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στην Αθήνα τα ετερόκλητα μέλη της οικογένειας των Πανθέων συγκεντρώνονται στο αρχοντικό τους στην Κηφισιά, στο προσκέφαλο του ετοιμοθάνατου πατριάρχη της οικογένειας, Βλάση. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, θα απαρνηθεί με αποτροπιασμό την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα. Ταυτόχρονα, η απρόσμενη εμφάνιση της Μάρμως, της νεαρής συζύγου του γιου του Βλάση, Ανδρέα, θα ταράξει ακόμα περισσότερο τις ισορροπίες, ενώ ένα επικίνδυνο δίκτυο κατασκόπων απειλεί τους πρωταγωνιστές. Η στιγμή που η Ελλάδα θα μπει στον πόλεμο δεν αργεί, γεγονός που θα δοκιμάσει τις αντοχές, την αξιοπρέπεια και τη συνείδηση των ηρώων. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/05/2024

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.

Eurovision 2024: Τι κρατάμε από τον φετινό διαγωνισμό

Το 2024 θα καταγραφεί ως η χρονιά που έκανε την Ελλάδα να ασχοληθεί και πάλι με την Eurovision. Από τον παρασκηνιακό ντόρο, μέχρι την Μαρίνα Σάττι και τον μεγάλο τελικό, ανατρέχουμε σε όλα όσα μας τράβηξαν την προσοχή στον φετινό διαγωνισμό.