"Heartstopper": Το εφηβικό ρομάντζο επέστρεψε στο Netflix

Η 2η συγκινητική σεζόν της βρετανικής queer σειράς που βασίζεται στα πρωτότυπα κόμικ της δημιουργού, Άλις Όσμαν, είναι τώρα διαθέσιμη στο Netflix.

heartstopper


H πρώτη σεζόν του "Heartstopper" άφησε το κοινό να ανυπομονεί για την εξέλιξη αυτής της ιστορίας ενηλικίωσης και αγάπης, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Νικ (Κιθ Κόνορ) και Τσάρλι (Τζο Λοκ). Είδαμε τη φιλία τους να εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω και τους αποχαιρετήσαμε τη στιγμή που παίρνουν τη συνειδητή απόφαση να είναι μαζί. Η δεύτερη σεζόν είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix για να μας καθοδηγήσει στα πάνω-κάτω της εφηβικής αλλά καθοριστικής για τις ζωές τους σχέσης.

Τα πρώτα λεπτά της 2ης σεζόν απαθανατίζουν μέσα από μία ρομαντική ματιά τον Νικ και τον Τσάρλι να απολαμβάνουν τον νέο τους έρωτα, ξέγνοιαστοι και παραδομένοι σε αυτόν. Όμως οι δυο τους θα έρθουν αντιμέτωποι με δυσκολίες τις οποίες δεν έχουν ακόμα τον τρόπο να διαχειριστούν. Θα καταφέρουν να τις ξεπεράσουν ενωμένοι; 

heartstopper

Η νέα σεζόν είναι βασισμένη στον 3ο τόμο των ομότιτλων κόμικ και μεταφέρει κάποιες από τις πιο κομβικές στιγμές της πρωτότυπης ιστορίας. Ο Κιθ Κόνορ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τα νέα επεισόδια, λέγοντας: "Υπάρχουν απλά τόσες iconic σκηνές. Το ταξίδι στο Παρίσι, ό,τι συμβαίνει είναι απλά επικό. Νιώθω σαν να γυρίζουμε αυτές τις σπουδαίες σκηνές μέρα παρά μέρα".

Παρ' ότι τα κόμικ έθεσαν τη βάση για τη σειρά, η δημιουργός Άλις Όσμαν χρειάστηκε να εμπλουτίζει την ιστορία της με νέα στοιχεία για να συναντήσει της απαιτήσεις μίας ολόκληρης τηλεοπτικής σεζόν. Μιλώντας στο Netflix μοιράστηκε πως αυτή η δημιουργική διαδικασία είναι κάτι που απόλαυσε ιδιαίτερα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο storyline που αφορά την απόφαση του Νικ να μοιραστεί με τους δικούς του την αλήθεια για τη σχέση και την σεξουαλικότητά του, αφήνοντας μας να καταλάβουμε πως πρόκειται για κάτι που θα τον δυσκολέψει περισσότερο απ' ότι ο ίδιος πίστευε.

Δείτε το τρέιλερ της 2ης σεζόν εδώ:


Η 2η σεζόν του "Ηeartstopper" είναι διαθέσιμη στo Netflix. 
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.