Ο Αύγουστος φέρνει το "Scream VI" και βραβευμένες φεστιβαλικές ταινίες στη COSMOTE TV

Το 6ο μέρος του δημοφιλούς franchise τρόμου "Scream", "Scream VI" θα κάνει Α΄ τηλεοπτική προβολή στην Ελλάδα, αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV.

COSMOTE TV - Scream VI

Το καλοκαίρι συνεχίζεται στην COSMOTE TV με την πρεμιέρα του 6ου μέρους του δημοφιλούς franchise τρόμου "Scream", "Scream VI" με τους Μελίσα Μπαρέρα, Τζένα Ορτέγκα και Κόρτνεϊ Κοξ. Η ταινία θα κάνει Α΄ τηλεοπτική προβολή στην Ελλάδα, αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, την Κυριακή 27/8 (21:00, COSMOTE CINEMA 1HD), μεταφέροντας την αιμοσταγή δράση στη Νέα Υόρκη. Εκεί βρίσκονται και οι επιζώντες του μακελειού στο Γούντσμπορο, δίχως να γνωρίζουν ότι στα χνάρια τους είναι ο "Γκοστφέις", πιο αδίστακτος από ποτέ.

Κινηματογραφικές πρεμιέρες με "άρωμα" φεστιβάλ

Τον Αύγουστο στην COSMOTE TV, ξεχωρίζουν 4 πρεμιέρες ταινιών που βραβεύτηκαν σε μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ.

  • Την Πέμπτη 10/8 στις 22.00 (COSMOTE CINEMA 2HD), οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το βραβευμένο στις Κάννες δράμα, "Tori and Lokita", των αδερφών Νταρντέν. Η ταινία ξετυλίγει την ιστορία δύο νεαρών μεταναστών που φτάνουν στο Βέλγιο και καταλήγουν σε μια δομή ασυνόδευτων προσφύγων. Ενώ είναι παγιδευμένοι από λαθρέμπορους, πρέπει παράλληλα να πείσουν τις αρχές πως είναι αδέλφια, προκειμένου να αποφύγουν την απέλαση.

COSMOTE TV - Tori And Lokita

  • Την Τετάρτη 16/8 στις 22.00, (COSMOTE CINEMA 2HD) το σινεφίλ "The Novelist's Film", του Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη Χονγκ Σανγκ-σου ("Η επόμενη μέρα μιας σχέσης", "Η γυναίκα που έφυγε"), που βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Βερολίνου, παρουσιάζει την αναζήτηση μιας περιπλανώμενης συγγραφέως μέχρι να βγει από το δημιουργικό της αδιέξοδο.
  • Την Τετάρτη 23/8 στις 22.00, (COSMOTE CINEMA 2HD) το πολιτικό θρίλερ "1976" θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στη Χιλή, την περίοδο της δικτατορίας του Πινοσέτ, για να δώσει ζωή σε αναμνήσεις από μια χώρα σε κλοιό τρόμου, αλλά και σε ιστορίες γυναικών που άλλαξαν την Ιστορία. Η ταινία έλαβε βραβείο σκηνοθεσίας στο 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, "Νύχτες Πρεμιέρας", ενώ διακρίθηκε και στα κινηματογραφικά φεστιβάλ του Λονδίνου και του Τόκιο.

COSMOTE TV - 1976

  • Την Τετάρτη 30/8 στις 22.00 (COSMOTE CINEMA 2HD), το βραβευμένο στο Βερολίνο ντοκιμαντέρ, "Rabiye Kurnaz Vs George W. Bush" θα παρουσιάσει την αληθινή ιστορία της Ραμπιγιέ, μιας γυναίκας με καταγωγή από την Τουρκία που τα έβαλε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όταν ανακάλυψε ότι ο γιος της βρισκόταν υπό κράτηση στο Πακιστάν από την κυβέρνηση του Τζορτζ Μπους.

COSMOTE TV - Rabiye Kurnaz Vs George W. Bush

Στην τηλεοπτική ατζέντα του Αυγούστου ξεχωρίζουν, επίσης, το ντοκιμαντέρ "On The Line: The Richard Williams Story", στο οποίο ο Ρίτσαρντ Ουίλιαμς, πατέρας και προπονητής των θρύλων του τένις Βένους και Σερίνα Ουίλιαμς, εξιστορεί το ταξίδι της οικογένειας τους, από τη φτώχεια και τους δρόμους της Λουιζιάνα, μέχρι τα γήπεδα του Γουίμπλεντον (Παρασκευή 25/8, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD) και οι ταινίες κινουμένων σχεδίων "Η Μικρή Πυροσβέστης" (Σάββατο 19/8, 19.00, COSMOTE CINEMA 1HD) και "Paws Of Fury: The Legend Of Hank" (Σάββατο 26/8, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD).

Αφιέρωμα στον "Νονό" και τον "Βασιλιά του Ροκ εν Ρολ"

Τον Αύγουστο, οι συνδρομητές της COSMOTE TV δίνουν "ραντεβού" και με την τριλογία - φαινόμενο των 9 βραβείων Όσκαρ, "The Godfather". Τα 3 μέρη του "Νονού" σε σκηνοθεσία Φράνσις Φορντ Κόπολα θα προβληθούν τις 3 πρώτες Κυριακές του μήνα (6,13 & 20/8) στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 2HD. Εκτός από τον "Νονό", το κινηματογραφικό "μενού" περιλαμβάνει ένα γεμάτο αφιέρωμα στον Έλβις Πρίσλεϊ, μέσα από ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο "Βασιλιάς του Ροκ εν Ρολ" (G.I. Blues, Blue Hawai, Girls! Girls! Girls!, Fun In Acapulco). Οι ταινίες θα προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 22.00 στο COSMOTE CINEMA 2HD. Κάθε ταινία, αμέσως μετά την προβολή της στα κανάλια (COSMOTE CINEMA 1HD, COSMOTE CINEMA 2HD), θα είναι διαθέσιμη για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή στον δωρεάν on demand κατάλογο της COSMOTE TV.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.