6 πρωτότυπες σειρές του ΑΝΤ1+ ιδανικές για καλοκαιρινό binge-watching

Η ελληνική TV εμπλουτίζεται με 6 πρωτότυπες σειρές που τάραξαν τα δεδομένα και έδωσαν νέο αέρα στo τηλεοπτικό τοπίο. Θα τις βρούμε όλες στον ΑΝΤ1+.

σώσε με

Σώσε με

Με φόντο την ελληνική επαρχία, με δυνατή πλοκή, συνταρακτικές ερμηνείες, γρήγορη σκηνοθεσία και πρωτότυπη μουσική, το ψυχολογικό θρίλερ του  Πιέρρου Ανδρακάκου κόβει την ανάσα και παρασύρει τους πρωταγωνιστές του σε έναν συναισθηματικό ανεμοστρόβιλο πάθους και κάθαρσης. Το συγκλονιστικό ΑΝΤ1+ Original είναι μια σειρά βασισμένη στο ομότιτλο best seller μυθιστόρημα του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.

τζο

Είμαι η Τζο

Σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πιλάβιου και βασισμένο σε μια ιδέα της Ιωάννας Ασημακοπούλου και με την ίδια στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το "Είμαι η Τζό" είναι μία κωμική σειρά που όμως τολμά να προσεγγίσει σοβαρά και επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα. Η σύγχρονη γυναικεία εμπειρία στέκεται στο επίκεντρο της ιστορίας, σε όλη της την πολυπλοκότητα, μέσω μιας πρωταγωνίστριας που ζητά το περιθώριο να καταλάβει τον εαυτό και της ανάγκες της. Τον σκοπό της παρεμποδίζουν τα πάντα γύρω της: μία μητέρα που το μεγαλύτερό της άγχος είναι να παντρέψει την κόρη της, συγγενείς που τη λυπούνται επειδή είναι "μόνη", over-confident άνδρες με τους οποίους δυσκολεύεται να συνυπάρξει, ενώ το μόνο άτομο που δείχνει να την καταλαβαίνει είναι η αδερφή της.

ζωή

Ζωή

Με τη Μαρία Καβογιάννη στον ομότιτλο πρωταγωνιστικό ρόλο, η πρωτότυπη σειρά της Δωροθέας Πασχαλίδου ενσωματώνει το κωμικό, το δραματικό, το ρεαλιστικό και το μεταφυσικό στοιχείο, για να αφηγηθεί μία συγκινητική ιστορία γυναικείας ανθεκτικότητας και θάρρους. Η Ζωή είναι μια γυναίκα στη μέση ηλικία, η οποία έχει χάσει την κόρη της και ζει 25 χρόνια βυθισμένη στο πένθος. Παράλληλα καλείται να παραμείνει λειτουργική, να εργάζεται και να συντηρεί το σπίτι και τον άνδρα της. Μετά από ένα ατύχημα, η Ζωή βρίσκεται ξαφνικά μετέωρη μεταξύ ζωντανών και νεκρών, αναλαμβάνοντας μία αποστολή: να βοηθήσει τους τελευταίους με τις εκκρεμότητες που άφησαν πίσω τους φεύγοντας. 

σέρρρες
σέρρες

Σέρρες 

Γυρισμένη ως επί το πλείστον στις Σέρρες, η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη, φέρνει για πρώτη φορά στην ελληνική οθόνη έναν γκέι χαρακτήρα ως πρωταγωνιστικό ήρωα. O Οδυσσέας που ζει στην Αθήνα επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του, τις Σέρρες, για το μνημόσυνο της μητέρας του, αλλά αναγκάζεται να παρατείνει τη διαμονή του ώστε να φροντίσει τον άρρωστο πατέρα του, Λευτέρη, με τον οποίο έχουν μια αποξενωμένη σχέση. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, ξεκινούν από το μηδέν να ανακαλύψουν ξανά ο ένας τον άλλον.  

γέφυρα

Η Γέφυρα

Οι σεναριογράφοι Κώστας Γεραμπίνης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης και Άλκης Πολίτης μεταφέρουν το σενάριο της σουηδικής-δανέζικης τηλεοπτικής σειράς "The Bridge", το οποίο αποτελεί τη βάση μιας από τις μεγαλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας της χώρας. Σε αυτο το δράμα μυστηρίου, η αστυνόμος Σοφία Μπακάλη και ο Τούρκος Κενάν Καραμάνκαι αναλαμβάνουν τη διαλεύκανση μιας δολοφονίας που έλαβε χώρα στην συνοριακή γραμμή της γέφυρας που χωρίζει την Ελλάδα και την Τουρκία, μία υπόθεση με επικίνδυνες πολιτικές προεκτάσεις και αμφιλεγόμενες ηθικές απαιτήσεις. 

στα 4

Στα 4

Η σειρά που έδωσε την ευκαιρία στη Γεωργία Καλτσή να φέρει το προσωπικό της βίωμα στην ερμηνεία της και να αφηγηθεί μία ενδυναμωτική ιστορία με πρωταγωνίστρια την Στέλλα, μία κοπέλα που ζει τη ζωή της όπως ακριβώς επιθυμεί - απλώς το κάνει πάνω σε ένα αμαξίδιο. Μετά από ένα ατύχημα, η Στέλλα προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και διεκδικεί το δικαίωμα της στην καλοπέραση και στο φλερτ, στο θυμό και την αυτονομία, στα τακούνια και τον αυτο-σαρκασμό. Μία απολαυστική κωμωδία και ένας χαρακτήρας μοναδικός ως τώρα στην ελληνική τηλεόραση, το "Στα 4" προσκαλεί το κοινό να δει την Αθήνα, τον έρωτα και τους προβληματισμούς των millenial μέσα από τα μάτια της πέρα για πέρα αυθεντικής πρωταγωνίστριας του. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.