Πρώτη ματιά στις 4 σειρές που (επαν)έρχονται στην ΕΡΤ1

Η ΕΡΤ μοιράστηκε τα teaser για τις δυο νέες σειρές "Η παραλία" και "3ος όροφος", αλλά και για τους νέους κύκλους των αγαπημένων μυστηρίων "Ο Όρκος ΙΙ" και "Κάνε ότι κοιμάσαι".

ο όρκος

Η παραλία

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά "Η παραλία", βασισμένη στο μυθιστόρημα "Το κορίτσι με το σαλιγκάρι" της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην ΕΡΤ1 για να μας καθηλώσει. Με τους Δανάη Μιχαλάκη, Δημήτρης Μοθωναίος, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιούλικα Σκαφιδά, Νικόλας Παπαγιάννης, μεταξύ άλλων, "Η παραλία" μάς μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης, για να αφηγηθεί ένα οικογενειακό δράμα με αφητηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή.

Δείτε το teaser της σειράς εδώ:


3ος όροφος

Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά "Τρίτος όροφος", σε σενάριο και σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές και πρωταγωνιστές ένα ζόρικο, εκρηκτικό ζευγάρι τον Γιάννη και την Υβόννη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου έρχονται στην ΕΡΤ1 για να μας θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη, σχέσεις, συντροφικότητα σε κάθε ηλικία.

Δείτε το teaser της σειράς εδώ:


Ο Όρκος ΙΙ

Η δραματική σειρά σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, που μας καθήλωσε στον πρώτο κύκλο επεισοδίων, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 με καινούργια επεισόδια. Με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών, η σειρά θα μας οδηγήσει, και τη νέα τηλεοπτική χρονιά, σε ένα περιπετειώδες και επικίνδυνο ταξίδι, γεμάτο αγωνία, μυστήριο και έντονο το στοιχείο της ανατροπής.

Δείτε το teaser της σειράς εδώ:


Κάνε ότι κοιμάσαι

Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου "Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ", σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, καθήλωσε το κοινό, αποθεώθηκε στα social media και "ταξίδεψε" στο εξωτερικό, στον Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023. Στο νέο κύκλο επεισοδίων, ο Νικόλα Καλίρη (Σπύρος Παπαδόπουλος) να έρχεται αντιμέτωπος με νέες συνωμοσίες. Μαζί του, εκτός από τους γνώριμους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου, τους οποίους υποδύονται καταξιωμένοι ηθοποιοί, θα δούμε και μια πλειάδα νέων εξαιρετικών ηθοποιών (Τζένη Θεωνά, Βασίλης Ευταξόπουλος, Μιχάλης Οικονόμου, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, μεταξύ άλλων).

Δείτε το teaser της σειράς εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.