"Ο Όρκος ΙΙ" επιστρέφει στην ΕΡΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Την πολυαναμενόμενη συνέχεια της καθηλωτικής δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 θα παρακολουθήσουμε από τον Σεπτέμβριο.

ο όρκος

Η δραματική σειρά "Ο Όρκος ΙΙ", μία από τις πιο δυνατές ιστορίες που είδαμε φέτος στην ελληνική τηλεόραση, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 με καινούργια επεισόδια. Σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, στην καθηλωτική σειρά πρωταγωνιστούν οι Χρήστος Λούλης, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα και Εριέττα Μανούρη, μεταξύ άλλων.

ο όρκος

Ο πρώτος κύκλος μάς αφηγήθηκε μία ιστορία μυστηρίου με πρωταγωνιστή τον Φίλιππο Ραζή, έναν χειρούργο που στην προσπάθειά του να μάθει την αλήθεια πίσω από το θάνατο ενός μικρού Ρομά κοριτσιού, ανακαλύπτει μία σπείρα εμπορίας οργάνων και αποφασίζει να απονείμει δικαιοσύνη, όμως καταλήγει ο ίδιος στη φυλακή πέφτοντας θύμα μίας συνομωσίας.Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα παρακολουθήσουμε τον Φίλιππο Ραζή στη φυλακή να δίνει καθημερινή μάχη επιβίωσης. 

Τον νέο τηλεοπτικό κύκλο της σειράς, η οποία διακρίθηκε φέτος για τα πρώτα 10 επεισόδια με δύο υποψηφιότητες για τα Seoul International Drama Awards 2023, θα παρακολουθήσουμε τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.