Το "Είμαι η Τζο" είναι η νέα αναγκαία σειρά που έρχεται στον ΑΝΤ1+

Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς της Ιωάννας Ασημακοπούλου και ανακουφιστήκαμε από τη φρεσκάδα που υπόσχεται να φέρει στην ελληνική TV.

τζο

H σειρά ξεκινά με την Τζο ξαπλωμένη στην καρέκλα του γυναικολόγου της. Σε ήδη άβολη θέση σωματικά, αισθάνεται ακόμα πιο άβολα λόγω του μονολόγου του γιατρού της, ο οποίος την "κράζει" που δεν έχει καταψύξει ακόμα τα ωάρια της, κουνώντας το δάχτυλο και λέγοντας της πως προλαβαίνει δεν προλαβαίνει στα 37 της να γίνει μητέρα (στο μεταξύ δεν ξέρουμε αν η ίδια το επιθυμεί). Η σκηνή τελειώνει με την Τζο να ζητά το εσώρουχο της και να φεύγει στη μέση της εξέτασης για να προλάβει να ετοιμαστεί για ένα ραντεβού. Και κάπως έτσι, η σειρά πείθει από τα πρώτα λεπτά πως η πρωταγωνίστρια της πρόκειται για μία μη απολογητική γυναίκα που, σε μία κοινωνία που της λέει ακριβώς τι πρέπει να κάνει, εκείνη κάνει αυτό που θέλει.

Σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πιλάβιου και βασισμένο σε μια ιδέα της Ιωάννας Ασημακοπούλου και με την ίδια στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το "Είμαι η Τζό" είναι μία κωμική σειρά που όμως τολμά να προσεγγίσει σοβαρά και επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα. Η σύγχρονη γυναικεία εμπειρία στέκεται στο επίκεντρο της ιστορίας, σε όλη της την πολυπλοκότητα, μέσω μιας πρωταγωνίστριας που ζητά το περιθώριο να καταλάβει τον εαυτό και της ανάγκες της. Τον σκοπό της παρεμποδίζουν τα πάντα γύρω της: μία μητέρα που το μεγαλύτερό της άγχος είναι να παντρέψει την κόρη της, συγγενείς που τη λυπούνται επειδή είναι "μόνη", over-confident άνδρες με τους οποίους δυσκολεύεται να συνυπάρξει, ενώ το μόνο άτομο που δείχνει να την καταλαβαίνει είναι η αδερφή της.

τζο

Το "Είμαι η Τζο" αποτυπώνει με επιτυχία τη σύγκρουση μεταξύ εκμοντερνισμού και συντηρητισμού που αφήνει πολλές millennial γυναίκες στη σημερινή Ελλάδα με το αίσθημα πως δεν ανήκουν. Η νέα σειρά του ΑΝΤ1+ έχει τη διάθεση να απενοχοποιήσει την "αταξία" που επικρατεί στις ζωές αυτών των γυναικών, και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε αυτό το αναγκαίο και επίκαιρο αφήγημα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Άρτεμις Γρύμπλα, Χάρης Τζωρτζάκης, Μιχάλης Συριόπουλος και Ευδοκία Στατήρη, μεταξύ άλλων, ενώ το σενάριο συν-υπογράφουν ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και η Άρτεμις Γρύμπλα.

Το "Είμαι η Τζο" αποτελείται από 8 επεισόδια τα οποία θα είναι διαθέσιμα από αύριο, 8/7, στο ΑΝΤ1+.

Δείτε το trailer της σειράς εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.