6 σειρές που θα δούμε τον Ιούλιο στην COSMOTE TV

Ο Ιούλιος ήρθε δυναμικά στην COSMOTE TV μαζί με 6 συναρπαστικές νέες σειρές και νέους κύκλους σειρών που αγαπήσαμε τη φετινή σεζόν.

the messenger


The Messenger

Βασισμένο στο best seller του Αυστραλού συγγραφέα Μάρκους Ζουσάκ "The Book Thief", το "The Messenger" ακολουθεί τον Εντ, έναν 19χρονο ταξιτζή με τρομερά χαμηλή αυτοπεποίθηση, που σε ένα βράδυ γίνεται τοπικός ήρωας, αποτρέποντας μια ληστεία. Από τότε, λαμβάνει μυστηριώδη μηνύματα σε τραπουλόχαρτα με ονόματα και διευθύνσεις, τα οποία τον οδηγούν σε άτομα που αποφασίζει να βοηθήσει. Έτσι, ο Εντ περνά την κάθε του μέρα προσπαθώντας να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Παράλληλα, αναζητά την ταυτότητα του αποστολέα των μηνυμάτων που λαμβάνει, ανακαλύπτοντας περισσότερα πράγματα για τον εαυτό του.
Πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια την Κυριακή 9/7 στις 18:15, στο COSMOTE SERIES MARATHON HD. 

fifteen love

Fifteen Love 

Το "Fifteen-Love" επικεντρώνεται στην Τζάστιν Πιρς, μια έφηβη – ανερχόμενο αστέρι του τένις, που η ξαφνική της επιτυχία την οδηγεί  στους προημιτελικούς του γαλλικού Open. Μαζί της ο ατίθασος προπονητής της, Γκλεν Λάπθορν, με τον οποίο μοιράζονται μια έντονη σύνδεση. Ωστόσο, τα όνειρά της γκρεμίζονται όταν ένας τραυματισμός την αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Πέντε χρόνια αργότερα, φαίνεται ότι η Τζάστιν έχει επιτέλους αναρρώσει - σωματικά και ψυχικά - και καταφέρνει να κατηγορήσει ανοιχτά τον προπονητή της, για κάτι που κανείς δεν φανταζόταν. Καθώς και οι δυο τους αναζητούν τη δόξα στο κορτ του ετήσιου τουρνουά, ο αγώνας της Τζάστιν και του Γκλεν για την αλήθεια θα αναγκάσει όλους να επανεξετάσουν όσα νόμιζαν πως ήξεραν για την παλιά τους επιτυχία. Στον ρόλο του προπονητή Λάπθορν ο Έινταν Τέρνερ ("Poldark", "The Hobbit").
Πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια 24 ώρες μετά την Αγγλία το Σάββατο 22/7 στο COSMOTE TV PLUS. 

special ops

Special Ops: Lioness

Το νέο κατασκοπικό θρίλερ, βασισμένο σε πραγματικό πρόγραμμα της CIA, ακολουθεί μια ακατέργαστη, αλλά παθιασμένη νεαρή υπαξιωματικό των Πεζοναυτών, η οποία στρατολογείται από την ομάδα "Lioness Engagement" της CIA. Στόχος της αποστολής της είναι να πλησιάσει φιλικά την κόρη ενός δισεκατομμυριούχου, συνδεδεμένου με τρομοκρατικές ομάδες, προκειμένου η CIA να μπορέσει να καταστρέψει την τρομοκρατική οργάνωση εκ των έσω. Η σειρά εξερευνά διαφορετικά επίπεδα κατασκοπικών επιχειρήσεων, όπου γυναίκες από όλον τον κόσμο αναλαμβάνουν μυστικές αποστολές. 
Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο την Τρίτη 25/7 στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.

negotiator

Negotiator 

Ο Γκάμπριελ Μενκ είναι επικεφαλής των διαπραγματεύσεων στην GATE, μια αστυνομική μονάδα που αναλαμβάνει την επίλυση κρίσιμων καταστάσεων σε ολόκληρο το Σάο Πάολο. Ληστείες, απαγωγές, απόπειρες αυτοκτονίας και τρομοκρατικές απειλές, υποθέσεις εύθραυστες, που απαιτούν σκληρές αποφάσεις. Ο Μενκ καλείται να μάθει να συνεργάζεται με τη νέα Αντιστράτηγο Λάρα Σακούρ και να παραμερίσει τις ασυνήθιστες διαπραγματευτικές του μεθόδους σε μια σειρά από απαιτητικές υποθέσεις. Όταν όμως γίνεται ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της γυναίκας του, μπορεί να σώσει τον εαυτό του; Η σειρά είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα. 
Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο την Παρασκευή 28/7 στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD. 

61 street

61st Street (2η σεζόν)

Στην 1η σεζόν της σειράς είδαμε τον Μόουζες, που βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, να κρίνεται αθώος για τον θάνατο ενός αστυνομικού. Ωστόσο, η αδικία και το διεφθαρμένο σύστημα συνεχίζουν να υφίστανται και πλέον ο δικηγόρος Φράνκλιν Ρόμπερτς είναι αποφασισμένος να αναλάβει δράση. Ο 1ος κύκλος του 61st Street είναι ήδη διαθέσιμος στον δωρεάν, on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της COSMOTE TV. 
Πρεμιέρα τη Δευτέρα 3/7 στις 23.00, στο COSMOTE SERIES HD.

granchester

Grantchester (8η σεζόν)

Η ζωή του Γουίλ φαίνεται να έχει αλλάξει προς το καλύτερο στον 8ο κύκλο της σειράς. Είναι ευτυχισμένος, παντρεμένος με την Μπόνι και πρόκειται να γίνει πατέρας. Ένα τρομερό ατύχημα, όμως, θα διαταράξει τον κόσμο του. Παράλληλα, ο Τζόρντι έχει βρει μια νέα ηρεμία στην σχέση του με την Κάθι, αλλά η ευτυχία τους απειλείται από κάποιες σοκαριστικές ανακοινώσεις στη δουλειά. 
Πρεμιέρα την Τετάρτη 12/7 στις 22.00, στο COSMOTE SERIES HD.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Η 4η σεζόν του "Γκόρντον Ράμσεϊ: Εκτός Χάρτη" έρχεται στο National Geographic

Ο γνωστός σεφ ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα γαστρονομικά όρια, εξυμνώντας διαφορετικές κουζίνες και πολιτισμούς στα νέα επεισόδια της χορταστικής σειράς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/06/2024

Το σαρωτικό "Οπενχάιμερ" κάνει πρεμιέρα στην Nova

Οσκαρική πρεμιέρα μεγατόνων στη ζώνη Sunday Premiere της Nova, την ερχόμενη Κυριακή 16/6.

Οι 7 ταινίες του ERTFLIX για την Ημέρα του Πατέρα (16/6)

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την πατρότητα με επτά κινηματογραφικούς πατέρες σε ένα ποικιλόμορφο αφιέρωμα, από 10 ως 17 Ιουνίου.

Από τα 90s στο σήμερα: Μια queer τηλεοπτική ιστορία

Γιορτάζουμε τον φετινό Μήνα Υπερηφάνειας με μια σύντομη αναδρομή στις queer αναπαραστάσεις της σύγχρονης τηλεόρασης.

Τα μυθιστορήματα του Πολυχρόνη Κουτσάκη έρχονται στη μικρή οθόνη από την Foss Productions

Η γνωστή εταιρεία παραγωγής ανέλαβε την τηλεοπτική μεταφορά των παγκοσμίου φήμης αστυνομικών μυθιστορημάτων "Αθηναϊκό Mπλουζ" και "Baby Blue".

Κορυφαίες σειρές και ταινίες φέρνουν το καλοκαίρι στο ERTFLIX

Η ελληνική πλατφόρμα υποδέχεται τον Ιούνιο με top ξένες σειρές, αμερικανικά φιλμ και καλτ ελληνικό σινεμά.

Το κορυφαίο "Peaky Blinders" γίνεται ταινία για το Netflix

Με τον οσκαρικό Κίλιαν Μέρφι και πάλι στον αξέχαστο ρόλο του Τόμας Σέλμπι.