Το "Μουσικό κουτί" μάς γνέφει το πιο καλοκαιρινό "εις το επανιδείν"

Τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες θα μοιραστούν τη σκηνή για ένα τελευταίο και συναρπαστικό "Μουσικό κουτί".

μουσικό κουτί

H μουσική εκπομπή που μας κράτησε συντροφιά την περασμένη σεζόν έρχεται στο τέλος της για φέτος και μας γνέφει το πιο καλοκαιρινό "εις το επανιδείν". Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη χαιρετούν το κοινό τους για το καλοκαίρι και υποδέχονται στο αποχαιρετιστρήριο "Μουσικό κουτί" τέσσερις εκλεκτούς καλλιτέχνες που εκπροσωπούν διαφορετικά μουσικά είδη αλλά δίνονται εξίσου ολόψυχα στην τέχνη τους. Ο Απόστολος Βαλαρούτσος, ο Ταφ Λάθος, ο Pan Pan και η Καλλιόπη Μητροπούλου θα συναντηθούν για να μοιραστούν ιστορίες και να μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους. 

μουσικό κουτί

Πριν απολαύσουμε την αυριανή εκπομπή, γνωρίζουμε λίγο καλύτερα τους καλεσμένους καλλιτέχνες και παίρνουμε μία γέυση από το έργο τους:

Απόστολος Βαλαρούτσος

Ο Βολιώτης Απόστολος Βαλαρούτσος είναι ένας ξεχωριστός τραγουδοποιός, ερμηνευτής και κιθαρίστας. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με όλους σχεδόν τους Έλληνες καλλιτέχνες και είναι ενεργό μέλος της Εστουδιαντίνα και των Beatles Live Tribute Band.
"Αληθινά τραγούδια θα ακούσει κάποιος που θα έρθει σε προγράμματα που φτιάχνω".


Ταφ Λάθος

Στιχουργός, ερμηνευτής και παραγωγός με μεγάλη απήχηση, ο Ταφ Λάθος (Ταυτισμένος Λάθος), κατά κόσμον Παναγιώτης Κυριακού, είναι από τους πιο λυρικούς και ταυτόχρονα δημιουργικούς Έλληνες ράπερ.
"Γενικώς, η μουσική μου είναι χιπ χοπ, ραπ αλλά από εκεί και πέρα λόγω της παραγωγής άνοιξαν οι ορίζοντες μου και ασχολήθηκα και με τη ρέγγε και τη ροκ".

Pan Pan & Καλλιόπη Μητροπούλου

Οι λατρεμένοι από το Αθηναϊκό και όχι μόνο κοινό, Pan Pan και Καλλιόπη Μητροπούλου είναι μέλη των εθιστικών Echo Tides και ακολουθούν παράλληλα ο καθένας τη δική του ξεχωριστή πορεία.

Ο Pan Pan γράφει πέρα από ξεσηκωτικά τραγούδια που ακούγονται σε όλα τα πάρτυ, και μουσική για παραστάσεις χορού και ταινίες.
"Στη δική μου μουσική θα ακούσει κανείς σίγουρα συνθεσάιζερ και από κει και πέρα θα ακούσει και πολλούς φίλους μου μες στα κομμάτια μου, γιατί μου αρέσει να γράφω τραγούδια για άλλους". 

Η Καλλιόπη Μητροπούλου είναι τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και σολίστ στο βιολί, και έχει ήδη ταξιδέψει με την τέχνη της και στο εξωτερικό.
"Στο δικό μου liveσίγουρα δεν θα χορέψει κάποιος. Η μουσική μου έχει στοιχεία από την κλασσική, την ποπ και πολύ έγχορδο, λόγω βιολιού, με κάποια ηλεκτρονικά στοιχεία".


Η σύνθεση των καλεσμένων της τελευταίας εκπομπής υπόσχεται μοναδικές, φρέσκιες και πρωτότυπες εκτελέσεις τις οποίες ανυπομονούμε να απολάυσουμε άυριο, 28 Ιουνίου στις 22.00 στην ΕΡΤ1, και να αποχαιρετήσουμε μαζί με τον Ιούνιο και το "Μουσικό κουτί" της σεζόν. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.