Σήμερα η πρεμιέρα της 2ης σεζόν του "And Just Like That" στη Vodafone TV

Με διπλό επεισόδιο κάνει σήμερα, 23 Iουνίου, πρεμιέρα ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος του "And Just Like That", τον οποίο θα απολαύσουμε αποκλειστικά στη Vodafone TV.

and just like that

Ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος του "And Just Like That” έρχεται αποκλειστικά στο Vodafone TV με διπλό επεισόδιο σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου. Η αγαπημένη γυναικεία παρέα που σημάδεψε τα 90s εξερευνούν ξανά τη φιλία, την αγάπη και τις σύγχρονες σχέσεις, παραμένοντας πιστές στο πνεύμα της αρχικής σειράς. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι εμβληματικές Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις στους ρόλους που τις καθόρισαν, ο Tζος Κορμπέτ ως Έινταν, ενώ την εμφάνιση της θα κάνει για πρώτη φορά στο σίκουελ και η Κιμ Κατράλ ως αξέχαστη Σαμάνθα. 

Μέσα από 11 νέα επεισόδια η παρέα που εισήγαγε την έννοια sisterhood για τα καλά στο λεξιλόγιο ης αμερικανικής τηλεόρασης μας συστήνει σε μια νέα συζήτηση σχετικά με τη σημασία του σεξ για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, αναθεωρεί τις φιλικές σχέσεις και θέτει επί τάπητος και το κυνήγι των ατομικών ονείρων που δεν είναι ποτέ αργά να κυνηγήσει κάποιος.  

And Just Like that

Το "And Just Like That” κάνει πρεμιέρα σήμερα, 23 Ιουνίου, αποκλειστικά στο Vodafone TV, ενώ βρίσκεται διαθέσιμη και η κατηγορία Sex and the City Universe που περιλαμβάνει όλους τους κύκλους του "Sex and the City”, του "And Just Like That”, αλλά και του ντοκιμαντέρ της αναβίωσης, καθώς και ακυκλοφόρητο backstage υλικό και συζητήσεις με τους σεναριογράφους.

Δείτε το τρέιλερ της 2ης σεζόν εδώ:

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.