"Bridgerton": Πρώτη ματιά στην ρομαντική 3η σεζόν

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της νέας σεζόν του "Bridgerton" και του πρωταγωνιστικού ζευγαριού που έχει ήδη αποκτήσει ένα ενθουσιασμένο fan club.

bridgerton

Η αγαπημένη εναλλακτική σειρά εποχής επιστρέφει με ένα νέο ειδύλλιο, γεμάτο δυναμισμό, ερωτισμό και σκάνδαλο, στο οποίο πρωταγωνιστούν η Πενέλοπε Φέδερινγκτον, a.k.a. Λαίδη Γουίσλνταουν, και ο Κόλιν Μπρίτζερτον. Η 2η σεζόν έληξε με την Πενέλοπε αποκαρδιωμένη από τα απορριπτικά λόγια του Κόλιν, του "φίλου" της με τον οποίον όμως ήταν βαθιά ερωτευμένη, ενώ η 3η σεζόν την βρίσκει αποφασισμένη να τον ξεπεράσει και να βρει τον ιδανικό σύζυγο. Όταν ο Κόλιν επιστρέφει από τις καλοκαιρινές του διακοπές και έρχεται αντιμέτωπος με την ψυχρότητα της Πενέλοπε, αποφασίζει να ξανακερδίσει τη φιλία της και να τη βοηθήσει στην αναζήτηση του συζύγου που ονειρεύεται. 

bridgerton

Στη νέα σεζόν πρωταγωνιστούν οι Νικόλα Κάφλαν, Λουκ Νιούτον, Αντζόα Αντό, Σιμόν Άσλεϊ, Τζόναθαν Μπέιλι, Χάριετ Κέινς, Μπέσι Κάρτερ, Χάνα Ντοντ, Ρουθ Γκέμελ, Κλόντια Τζέσι, και Λουκ Τόμσον.

bridgerton

Το "Bridgerton", η τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης 8-μελούς λογοτεχνικής σειράς της Τζούλια Κουίν, ήρθε στο Netflix από την Σόντα Ράιμς to 2020. Με τις δύο πρώτες σεζόν, απέκτησε ένα πιστό τηλεοπτικό κοινό που ανυπομονεί για την 3η η οποία αναμένεται σύντομα, αλλά και την 4η η οποία έχει ήδη ανακοινωθεί. 

Δείτε το βίντεο από τα γυρίσματα της 3ης σεζόν εδώ: 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.