Το "The Walking Dead" παίρνει ζωή με 3 νέες spin-off σειρές που θα δούμε στην COSMOTE ΤV

Μετά από 11 σεζόν η σειρά-φαινόμενο συνεχίζει να καθηλώνει το κοινό, αυτήν τη φορά με τρεις νέες σειρές του «The Walking Dead Universe» που θα δούμε αποκλειστικά στην COSMOTE TV, ξεκινώντας τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.

dead

Το "Τhe Walking Dead" του Φρανκ Ντάραμποντ κυκλοφόρησε το 2011 και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό - φαν των ζόμπι ή όχι - επί 11 ολόκληρες σεζόν. Μία από τις πρώτες και κορυφαίες μετα-αποκαλυπτικές τηλεοπτικές ιστορίες, η σειρά έφτασε στο τέλος της τον περασμένο Νοέμβριο, προς απογοήτευση πολλών. Όμως επειδή όλες οι ιστορίες βασισμένες σε κόμικ αγαπούν ένα καλό spin-off, το "The Walking Dead Universe" επεκτείνεται με τρεις νέες σειρές, τις οποίες θα δούμε αποκλειστικά στην COSMOTE TV. 

Το πιστό κοινό της σειράς-φαινόμενο θα έχει την ευκαιρία να ξανασυναντήσει τους χαρακτήρες του "The Walking Dead" μετά το σημείο στο οποίο τους άφησε το μεγάλο φινάλε, και να τους ακολουθήσει καθώς χαράζει ο καθένας το δικό του μονοπάτι. Η αρχή θα γίνει με το "The Walking Dead: Dead City", στο οποίο επιστρέφουν οι αγαπημένοι Τζέφρι Ντιν Μόργκαν και Λόραν Κόαν ως Νίγκαν και Μάγκι. Την αποκλειστική του πρεμιέρα θα προβάλει η COSMOTE TV, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 22:00, 24 ώρες μετά την Αμερική. Θα ακολουθήσουν τα "The Walking Dead: Daryl Dixon" με τoν Νόρμαν Ρίντους να δίνει συνέχεια στον ρόλο το Ντάριλ Ντίξον, και το "The Walking Dead: Rick and Michonne" με τους Άντριου Λίνκολν και Ντανάι Γκιρίρα και πάλι στους ομώνυμους ρόλους.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι θα αντιμετωπίσουν οι πρωταγωνιστές του "The Walking Dead Universe" στις τρεις νέες spin-off σειρές:

dead city

"The Walking Dead: Dead City"
 

Η Μάγκι (Λόρεν Κόαν) και ο Νίγκαν (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν) ξανασυναντιούνται, και αυτήν τη φορά καλούνται να συνεργαστούν, παρά  το βαρύ παρελθόν που τους ακολουθεί. Σκοπός τους είναι να φέρουν εις πέρας μια επικίνδυνη αποστολή: να σώσουν τον Χέρσελ, τον γιο της Μάγκι, από έναν μυστηριώδη απαγωγέα που ονομάζεται "The Croat". Η Μάγκι και ο Νίγκαν ταξιδεύουν σε ένα μεταποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί εδώ και καιρό από την ηπειρωτική χώρα. Στην αρχή της αποκάλυψης, η κυβέρνηση βομβάρδισε τις γέφυρες και τις σήραγγες και άφησε τη Νέα Υόρκη στους νεκρούς. Στην κατεστραμμένη πόλη κατοικούν πλέον εκατομμύρια ζόμπι (walkers) που κυριαρχούν στους δρόμους, αναγκάζοντας τους επιζώντες να μετακινούνται από τις οροφές των κτιρίων με συρματόσχοινα ή μέσα από τα υπόγεια και τους αγωγούς της αποχέτευσης. Όσο προχωρούν την αποστολή και εισχωρούν βαθύτερα στην πόλη που έχει μολυνθεί από τους walkers, γίνεται εμφανές ότι τα τραύματα του παρελθόντος είναι εξίσου επικίνδυνα με τις απειλές του παρόντος.
Πρεμιέρα: Δευτέρα 19/6, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

"The Walking Dead: Daryl Dixon"
 

Ο εξουθενωμένος Ντάριλ Ντίξον (Νόρμαν Ρίντους) βρίσκεται ξαφνικά σε μία ακτή στη Γαλλία, προσπαθώντας να καταλάβει το πώς και γιατί έφτασε εκεί. Το μόνο που ξέρει, είναι ότι ο κύριος στόχος του είναι να επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το έργο αποδεικνύεται δύσκολο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους ηγέτες ενός αυταρχικού κινήματος στο Παρίσι, αλλά και νέες παραλλαγές των ζόμπι. Στη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Ντάριλ θα ανακαλύψει ότι η ακλόνητη επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι του περιπλέκεται με τις νέες συνδέσεις που δημιουργεί και με την ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας που του προσφέρουν αυτές οι νέες σχέσεις.
Πρεμιέρα: Σεπτέμβριος 2023, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

"The Walking Dead: Rick & Michonne"

 
Ο Ρικ (Άντριου Λίνκολ) και η Μισόν (Ντανάι Γκιρίρα) ρίχνονται σε έναν νέο κόσμο χτισμένο σε έναν πόλεμο ενάντια των νεκρών. Και τελικά, έναν πόλεμο ενάντια των ζωντανών. Μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον, αλλά και τους εαυτούς τους σε έναν τόπο και μια κατάσταση που δεν έχουν βιώσει ποτέ πριν; Χωρίς να είναι μαζί, είναι ζωντανοί - ή θα ανακαλύψουν ότι και οι ίδιοι είναι ζωντανοί νεκροί; Η επική ρομαντική ιστορία τους έρχεται στο τέλος της. Μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι ταλαντούχες Πολυάνα ΜακΊντος ("The Walking Dead", "Vikings: Valhalla") και Λέσλι-Αν Μπραντ ("Lucifer", "Spartacus").
Πρεμιέρα: 2024, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Δείτε το τρέιλερ του "The Walking Dead: Dead City" εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.