"Black Mirror": Έρχεται δυναμικά η 6η σεζόν

To τρέιλερ του Netflix προειδοποιεί. Το "Black Mirror" επιστρέφει τον Ιούνιο.

Black Mirror

Παρ’ ότι πολύ πετυχημένη και αγαπητή απ'το κοινό του Netflix, το "Black Mirror" δεν ήταν ποτέ μία εύκολη σειρά. Αντιθέτως, φημίζεται για το αίσθημα δυσφορίας, ταραχής και ασφυξίας που προκαλεί τόσο στους χαρακτήρες του, όσο και στους θεατές του. Ο δημιουργός Τσάρλι Μπρούκερ καταθέτει την 6η σεζόν, την οποία αναμένουμε τον Ιούνιο, για να προσφέρει και πάλι αυτήν την εμπειρία στους λάτρεις της σειράς. Τους προειδοποιεί παρ’ όλα αυτά, ή τους ιντριγκάρει, κάνοντας λόγο για περισσότερο σκοτάδι, ευρύτερη θεματική ποικιλία, κι ένα καστ που απογειώνει τις ιστορίες του.

Στα νέα επεισόδια πρωταγωνιστούν οι Αάρον Πολ, Ανι Μέρφι, Αντζάνα Βασάν, Ντάνι Ραμίρεζ, Τζος Χάρτνετ, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Σίρα και Σάλμα Χάγιεκ, μεταξύ άλλων, ενώ το τρέιλερ υπόσχεται πολλά, τόσο για τις ατομικές τους ερμηνείες όσο και για τη μεταξύ τους χημεία.

Τέλος, κάτι ακόμα που μας κάνει να μετράμε αντίστροφα, είναι το σχόλιο του δημιουργού σχετικά με την εμπειρία συγγραφής των επεισοδίων, κατά την οποία δηλώνει πως εξέπληττε συνεχώς τον ίδιο του τον εαυτό. Και όταν το τελικό αποτέλεσμα πρόκειται για ένα κράμα δημιουργικής ελευθερίας και τόλμης, σπάνια περνά απαρατήρητο. 

Δείτε το τρέιλερ της 6ης σεζόν:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.