Οι "Σέρρες" του Γιώργου Καπουτζίδη έρχονται στον ΑΝΤ1

Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που εγκαινίασε τη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ κάνει πρεμιέρα στην ελεύθερη τηλεόραση

Σέρρες

Έχοντας κερδίσει το κοινό μέσα από την πλατφόρμα ΑΝΤ1+, οι "Σέρρες" του Γιώργου Καπουτζίδη κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 22 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00

Σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη, πρωτότυπη μουσική του Φοίβου Δεληβοριά και με πρωταγωνιστές τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση και τους Γιώργο Γάλλο, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργο Βουβάκη, Κωνσταντίνο Μουταφτσή, Λουίζα Πυριόχου και Λένα Ουζουνίδου, οι "Σέρρες" γυρίστηκαν ως επί το πλείστον στην ιδιαίτερη πατρίδα του Γιώργου Καπουτζίδη και στη Βόρεια Ελλάδα το 2021. 

Διαβάστε Επίσης

Η υπόθεση

Ο Οδυσσέας, ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.