Όσκαρ 2023: Η απονομή και όλα όσα θα δούμε ζωντανά από την COSMOTE TV

Ειδικές εκπομπές και αφιερώματα, live κάλυψη από τις αφίξεις των celebrities και σχολιασμός της τελετής απονομής από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ.

COSMOTE TV: λαμπερός μήνας βραβείων Oscar

Η 95η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ έρχεται για 7η συνεχή χρονιά, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Κυριακή 12/3 στις 02.00 (ξημερώματα Δευτέρας 13/3). Προορισμός για τους λάτρεις της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς θα είναι το κανάλι COSMOTE CINEMA 1HD. 

"OSCARS’ Night" με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Cosmote TV Oscars 2023

H τηλεοπτική κάλυψη των βραβείων θα ξεκινήσει από την Κυριακή 12/3 στις 22.30 (COSMOTE CINEMA 1HD) μέσα από την ειδική εκπομπή "OSCARS’ Night" με οικοδεσπότη τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος θα κάνει και τον σχολιασμό της απονομής από τις 02.00 και μετά. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την τελετή, ενώ καλεσμένοι από το χώρο του θεάματος και της Τέχνης που θα βρίσκονται στο στούντιο της COSMOTE TV, θα σχολιάσουν τις υποψηφιότητες και θα κάνουν προβλέψεις για τους νικητές. 

Διαβάστε Επίσης

Ζωντανή ανταπόκριση από το Λος Άντζελες 

Η COSMOTE TV αποτελεί το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο που θα βρίσκεται στο "κόκκινο" χαλί του κορυφαίου κινηματογραφικού θεσμού. Ο ανταποκριτής της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα μεταφέρει το κλίμα στους τηλεθεατές της εκπομπής "OSCARS’ Night", ενώ από τις 00.30 έως και λίγο πριν από την έναρξη της τελετής σε συνεχή ζωντανή μετάδοση (COSMOTE CINEMA 1HD) θα καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν έξω από το Dolby Theater. Η εκπομπή "OSCARS’ Night", καθώς και η σύνδεση στο "κόκκινο" χαλί με τον Γιώργο Σατσίδη θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από το κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube. 

Όλη η βραδιά των OSCAR ("κόκκινο" χαλί, τελετή απονομής) θα προβληθεί και με υπότιτλους, την Δευτέρα 13/3 στο pop up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS, ξεκινώντας από τις 18.45.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.