"1, 2, 3…Έρχεται το ’23!": Το μεγάλο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της ΕΡΤ

Όλα όσα θα δούμε στο εορταστικό πρόγραμμα των Σπύρου Παπαδόπουλου, Φοίβου Δεληβοριά, Νίκου Πορτοκάλογλου και Χρήστου Νικολόπουλου που υποδέχεται τη νέα χρονιά.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ΕΡΤ1

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με μια παρέα από πενήντα ξεχωριστούς καλεσμένους, προσκαλούν τους τηλεθεατές το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, στις 22:00 στην ΕΡΤ1, σ’ ένα πρωτότυπο, κεφάτο, εορταστικό πρόγραμμα που θα  υποδεχτεί με χαρά και αισιοδοξία τη νέα χρονιά.

Στο εορταστικό πρόγραμμα "1, 2, 3… Έρχεται το ’23" τον Σπύρο Παπαδόπουλο πλαισιώνουν ο ανατρεπτικός Φοίβος Δεληβοριάς, ο μοναδικός Νίκος Πορτοκάλογλου και ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, με τους σπουδαίους "Μουσικούς του Κουτιού" (a.k.a η μπάντα του "Μουσικού Κουτιού" Γιάννης Δίσκος, Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Θανάσης Τσακιράκης, Βύρων Τσουράπης,  Δημήτρης Καζάνης, Στέλιος Φραγκούς) να υπογράφουν τη μουσική της τρίωρης βραδιάς.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ΕΡΤ1

Η Γιώτα Νέγκα, η Ρένα Μόρφη, ηθοποιοί, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι αλλά και συνθέτες που μας κρατάνε συντροφιά καθημερινά μέσα από το πρόγραμμα της ΕΡΤ γιορτάζουν την αλλαγή του νέου χρόνου, σε μια μαγική βραδιά γεμάτη γλυκιές αναμνήσεις, μοναδικές εκπλήξεις και πολλά αγαπημένα τραγούδια.

Ανάμεσα στα απρόσμενα ντουέτα της βραδιάς, ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή ερμηνεύουν με διαφορετικό τρόπο το τραγούδι του Χρήστου Νικολόπουλου "Ο ωραίος και η ωραία", η Δωροθέα Μερκούρη ενώνει τη φωνή της με τον Νίκο Πορτοκάλογλου σ’ ένα ντουέτο-έκπληξη, ενώ ο Τάσος Γιαννόπουλος "ραπάρει" μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά το "Je suis Bossu" από τα Ημισκούμπρια.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ΕΡΤ1

Καλεσμένοι (με αλφαβητική σειρά): Μαρίνα Ασλάνογλου, Θοδωρής Βαμβακάρης, Τάσος Γιαννόπουλος, Τάκης Γιαννούτσος, Δημήτρης Γιαγτζόγλου, Ευγενία Δημητροπούλου, Άλκηστις Ζιρώ, Βάσω Καβαλιεράτου, Δημήτρης Καπουράνης, Έμιλυ Κολιανδρή, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Γιώργος Κουβαράς, Λεωνίδας Κουλουρής, Νεφέλη Κουρή, Ζωή Κρονάκη, Γωγώ Κωβαίου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Χρήστος Λούλης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Θάλεια Ματίκα, Τζένη Μελιτά, Δωροθέα Μερκούρη, Γεωργία Μεσαρίτη, Ελισάβετ Μουτάφη, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Μιχάλης Οικονόμου, Ιωάννης Παπαζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Αλέξανδρος Piechowiak, Πηνελόπη Πλάκα, Δημήτρης Σαμόλης, Μιχάλης Σαράντης,  Φώτης Σεργουλόπουλος, Θεοδώρα Σιάρκου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιωργής Τσουρής, Θοδωρής Φραντζέσκος, Χάρης Χιώτης, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ΕΡΤ1

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ΕΡΤ1

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ΕΡΤ1

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ΕΡΤ1

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ΕΡΤ1

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ΕΡΤ1

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ΕΡΤ1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
10/05/2024

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.