Όλα όσα γνωρίζουμε για το "Enola Holmes 3"

Η Μάιλι Μπόμπι Μπράουν έχει κάνει τον κόσμο να μιλά ξανά για αυτήν.

Enola Holmes 3 © Esquire Mexico

Λίγες μέρες μετά το λανσάρισμα του "Enola Holmes 2" στο Netflix η Μάιλι Μπόμπι Μπράουν είναι πάλι στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Η Ιλέβεν, οπως την μάθαμε στο "Stranger Things", πρωταγωνιστεί ξανά μαζί με τον Χένρι Καβίλ, ως η χαμένη αδερφή του Σέρλοκ Χολμς και το "Enola Holmes 2" ήδη βρίσκεται στα δημοφιλέστερα έργα της πλατφόρμας παγκοσμίως. Η συζήτηση για την τριλογία έχει φυσικά ξεκινήσει, αφού οι δυο τους φαίνεται να τα πάνε αρκετά καλά.

Οι ταινίες "Enola Holmes" βασίζονται στα Enola Holmes Mysteries, μια σειρά επτά βιβλίων της Νάνσι Σπρίγκερ. Τα αρχικά έξι βιβλία εκδόθηκαν μεταξύ 2007 και 2010, ενώ το έβδομο εκδόθηκε το 2021, ένα χρόνο μετά από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας στο Netflix.

Το πρώτο έργο με τις περιπέτειες της Enola Holmes, που κυκλοφόρησε το 2020, και το νέο δεν εστιάζουν σε ένα μόνο βιβλίο, αλλά προσαρμόζουν μέρη των δύο πρώτων βιβλίων της σειράς. Πρόκειται για τις ιστορίες: Η "υπόθεση του αγνοούμενου μαρκήσιου" και "Η υπόθεση της αριστερόχειρας κυρίας", οπότε υπάρχει αρκετό υλικό για τη συνέχεια. Η εισαγωγή του Δρ. Τζον Γουάτσον (Χιμς Πατέλ) στους τίτλους τέλους του Enola Holmes 2 είναι ουσιαστικά η εγγύηση ότι το έπος θα συνεχιστεί, επειδή ο παλιός καλός John παίζει καθοριστικό ρόλο στα επόμενα μυθιστορήματα της Enola Holmes. 

Η υπόθεση του παράξενου μπουκέτου λουλουδιών συναντάται μόλις στο τρίτο βιβλίο της σειράς. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει άφθονο υλικό που μπορεί να προσαρμοστεί για μελλοντικές παραγωγές. Η ηθοποιός Μάιλι Μπόμπι Μπράουν έχει σχολιάσει σε συνεντεύξεις της ότι ενδιαφέρεται να γυρίσει κι άλλες ταινίες, και παρόλο που ο Χένρι Καβίλ αποσύρθηκε πρόσφατα από τη σειρά The Witcher, δύσκολα θα θέλει να αποχωρήσει οριστικά από το Netflix. Όμως, η επιστροφή του ως Σούπερμαν στο νέο σύμπαν της DC θα μπορούσε να καθυστερήσει τα πράγματα. 

Πότε θα κυκλοφορήσει το "Enola Holmes 3";

Το "Enola Holmes" κυκλοφόρησε στις 22 Σεπτεμβρίου 2020 και το Enola Holmes 2 στις 4 Νοεμβρίου 2022. Επομένως, μια κυκλοφορία στα τέλη του 2024 θα είχε νόημα, υπό την προϋπόθεση, φυσικά, ότι τα προγράμματα της Μάιλι Μπόμπι Μπράουν και του Χένρι Καβίλ δε θα μπουν εμπόδιο. 

Πηγή: Esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.