Η μπάλα του ΕUROBASKET 2022 στο παρκέ της ΕΡΤ

Από 1 έως 18 Σεπτεμβρίου, η δημόσια τηλεόραση θα προβάλλει τους πολυαναμενόμενους αγώνες μίας από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίως.

Eurobasket © Shutterstock

Η καρδιά του Εurobasket 2022, χτυπάει στην ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση θα φιλοξενήσει όλους του αγώνες της μεγάλης αυτής αθλητικής διοργάνωσης, που ξεκινούν από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται με τον τελικό, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Οι αναμετρήσεις  θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ3 και το ERTFLIX και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Η δημοσιογραφική αποστολή της ΕΡΤ σε Μιλάνο και Βερολίνο αποτελείται από τους Δημήτρη Χατζηγεωργίου, Βαγγέλη Ιωάννου, Κώστα Χαλβατσιώτη και Γιάννη Νάτου, οι οποίοι θα περιγράφουν τους αγώνες για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ενώ θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Παράλληλα, καθημερινά, αμέσως μετά το τέλος της βραδινής αναμέτρησης έχει προγραμματιστεί η αθλητική εκπομπή "EΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2022" με τον Αντώνη Καλκαβούρα για την ανασκόπηση της ημέρας. Με απευθείας συνδέσεις οι απεσταλμένοι της ΕΡΤ θα δίνουν το στίγμα της αγωνιστικής δράσης με όλα τα νέα από τους αγώνες, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και παρασκήνιο.

Στο Εurobasket 2022, τα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ αναμετρώνται για τον τίτλο της κορυφαίας εθνικής ομάδας. Ανάμεσά τους βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας, με μια ομάδα που μαγνητίζει τα βλέμματα, καθώς διαθέτει τον δυο φορές MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, μαζί με μια πλειάδα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, που απαρτίζουν μία από τις πιο ανταγωνιστικές συμμετοχές στη διοργάνωση.

Διαβάστε Επίσης

Οι Έλληνες παίκτες που έχει επιλέξει ο Δημήτρης Ιτούδης, μας υπόσχονται μοναδικές στιγμές, αρχικά στο Μιλάνο και εν συνεχεία στο Βερολίνο, όπου και θα ξεχωρίσουν τα φαβορί για τη διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου. Δεκατρία χρόνια μετά το τελευταίο γαλανόλευκο μετάλλιο, τα πάντα δείχνουν πως η φετινή διοργάνωση μπορεί να σηματοδοτήσει την επιστροφή του ελληνικού μπάσκετ και της επίσημης αγαπημένης στις διακρίσεις.

Ραντεβού στην ΕΡΤ!

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.