Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το "Σώσε με" του ΑΝΤ1+

Η υπόθεση και οι πρώτες εικόνες της αστυνομικής σειράς της νέας streaming πλατφόρμας.

Σώσε Με

Μετά τις "Σέρρες" που κέρδισαν ήδη τις εντυπώσεις μας αλλά τις σειρές "Γέφυρα" και "The Friend" που έχουν ήδη δρομολογηθεί, άλλη μια σειρά έρχεται να προστεθεί στις πρωτότυπες παραγωγές του ΑΝΤ1+. Πρόκειται για το "Σώσε Με", μια crime σειρά οκτώ 50λεπτων επεισοδίων με έντονα τα στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο best seller βιβλίο αστυνομικής λογοτεχνίας του Δημήτρη Σίμου.

Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Πιέρρος Ανδρακάκος, το σενάριο υπογράφει o Δημήτρης Σίμος, ο Πιέρρος Ανδρακάκος και ο Βαγγέλης Νάσης, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τη Δανάη Σκιάδη και την Έλενα Μαυρίδου. Η σειρά "Σώσε Με" γυρίζεται ήδη στην Κομοτηνή και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ τον Νοέμβριο του 2022.

Σώσε Με

Η υπόθεση

Μια μοναχική καλλιτέχνης ξυλογλυπτικής, η Νικόλ Πομάνου (Δανάη Σκιάδη), επιστρέφει στο χωριό της στην Κομοτηνή για να συναντήσει την οικογένειά της στο μνημόσυνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα της άφιξής της, η μικρότερη αδελφή της εξαφανίζεται. Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη (Έλενα Μαυρίδου) φτάνει στην Κομοτηνή για να αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Η σωρός της ανακαλύπτεται στο Εθνικό Πάρκο Θράκης. Από το θύμα έχουν αφαιρεθεί τα μάτια. Και αυτό είναι μόνο η αρχή… Επίσης πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Μιχάλης Συριόπουλος.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα 

Σώσε Με

Σώσε Με

Σώσε Με

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Σάρωσαν τα "Studio", "Adolescence" και "The Pitt" στα βραβεία Emmy

Η λαμπερή τελετή έλαβε χώρα εχθές το βράδυ και κανένας δεν ευχαρίστησε τον Σαλ Σάπερστιν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΝΤΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
15/09/2025

"Σέρρες": η αγαπημένη ιστορία του Οδυσσέα συνεχίζεται

Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο θα κάνει η δημοφιλής κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη.

"Το Παιδί": Δράση, χιούμορ και ευαισθησία στη νέα κωμωδία της ΕΡΤ

Ένας έφηβος στο φάσμα του αυτισμού και μία πρώην πρωταθλήτρια τάε κβον ντο κρύβονται στην ελληνική επαρχία.

Η νέα κωμική σειρά υπόσχεται πως "Καλά θα Πάει κι Αυτό"

Μία μοιραία επανασύνδεση από το παρελθόν θα φέρει τα πάνω κάτω στην καινούρια παραγωγή της ΕΡΤ1.

Απόψε (15/9) στην TV: θρίλερ και δράμα

Ένα κόριτσι κρατάει ένα καλά κρυμμένο μυστικό, ενώ ένας νεαρός προσπαθεί να σώσει την οικογενειακή του επιχείρηση απόψε στην ελληνική τηλεόραση.

Πού θα δεις τους σημερινούς τελικούς του Ευρωμπάσκετ

Η Εθνική μας ομάδα διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο με αντίπαλο τη Φινλανδία ενώ Γερμανία και Τουρκία θα αναμετρηθούν αργότερα για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Απόψε (14/9) στην TV: ταινίες για όλη την οικογένεια

Τρεις ταινίες για μικρούς και μεγάλους θα παίξουν απόψε στην ελληνική τηλεόραση.