Έρχεται η νέα streaming πλατφόρμα ANT1+

To περιεχόμενο, οι υπηρεσίες και το κόστος της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας του ομίλου Antenna.

ANT1+

Πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, τα ΑΝT1+ Originals, δημοφιλείς ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ταινίες μεγάλων studio του εξωτερικού, πλούσιο περιεχόμενο για παιδιά, πρεμιέρες ελληνικών ταινιών που προβάλλονται αυτή τη στιγμή στις κινηματογραφικές αίθουσες, ξεχωριστά ντοκιμαντέρ, μοναδικές live συναυλίες αλλά και όλο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ΤV, έρχονται στο ANT1+, τη νέα streaming πλατφόρμα, που είναι διαθέσιμη στο antennaplus.gr από τις 12 Απριλίου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του ANT1+

ΑΝΤ1+ Originals: Πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές μυθοπλασίας που υπόσχονται υψηλή κινηματογραφική ποιότητα και θα προβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στο ANT1+. Ξεχωρίζουν οι πολυαναμενόμενες "Σέρρες", η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη, στο καστ της οποίας συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου και Γιούλη Τσαγκαράκη. Σταδιακά μέσα στο 2022 θα ακολουθήσουν πολλές νέες παραγωγές που θα είναι διαθέσιμες στη συνδρομητική πλατφόρμα. Μεταξύ αυτών, η μεγάλη παραγωγή "Η Γέφυρα" που εξελίσσεται παράλληλα σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, σε σενάριο του Κώστα Γεραμπίνη και του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, καθώς και ένα all star cast ηθοποιών: Μαντώ Γιαννίκου, Burak Hakki, Πηνελόπη Τσιλίκα, Ακύλλας Καραζήσης, Νίκος Ψαρράς κ.ά.. Επίσης, το "The Friend" της Φωτεινής Αθερίδου, με τους Γιώργο Χρυσοστόμου, Κατερίνα Μαυρογιώργη, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Φιόνα Γεωργιάδη και πολλούς ακόμη.

Διεθνείς Σειρές & Ταινίες: Σε συνεργασία με κορυφαία studio του εξωτερικού (NBC, ΙTV, NENT, κ.ά.), το ΑΝΤ1+ θα προβάλλει πρόσφατες δημοφιλείς σειρές, όπως Devils (Patrick Dempsey), Dr. Death (Joshua Jackson, Alec Baldwin), Intelligence (David Schwimmer), Belgravia, και πολλές ακόμα που θα προσφέρονται σε α΄ προβολή ως αποκλειστικό περιεχόμενο. Ταυτόχρονα, η ταινιοθήκη της συνδρομητικής πλατφόρμας θα περιλαμβάνει εμβληματικούς ξένους τίτλους ταινιών όπως "Manchester By the Sea", "Snow White and the Huntsman" και "Gladiator".

Ελληνικές Σειρές & Ταινίες: Έχοντας ήδη εξασφαλίσει δικαιώματα προβολής για μεγάλες ελληνικές παραγωγές όπως "Ο Άνθρωπος του Θεού", "Ράφτης", "Σμύρνη μου Αγαπημένη", "Μικρά Όμορφα Άλογα", στο ANT1+ θα είναι διαθέσιμες νέες κυκλοφορίες ελληνικών ταινιών αμέσως μετά την πρεμιέρα τους στις κινηματογραφικές αίθουσες. Επιπλέον, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου ("Φτηνά Τσιγάρα", "Η Αγάπη Είναι Ελέφαντας" κά) αλλά και σε αγαπημένες κλασικές ελληνικές ταινίες ("Η Αλίκη στο Ναυτικό", "Τα Κόκκινα Φανάρια" κά). Στο ΑΝΤ1+ Lite οι χρήστες της συνδρομητικής πλατφόρμας μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν για 30 ημέρες όλα τα νέα επεισόδια των σειρών και εκπομπών του ΑΝΤ1, ενώ οι ΑΝΤ1+ συνδρομητές θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια και την τεράστια ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 με όλες τις αγαπημένες σειρές του καναλιού.

Παιδικά: Με αγαπημένο παιδικό περιεχόμενο, όπως "Shrek", "Despicable Me 2" και "Morph", οι μικροί φίλοι του ΑΝΤ1+ θα μπορούν να απολαμβάνουν διασκεδαστικές, αλλά και εκπαιδευτικές ταινίες και σειρές.

LIVE κανάλια: Ατελείωτες ώρες μουσικής με τα πιο πρόσφατα μουσικά video clip και ζωντανές συναυλίες από κορυφαίους καλλιτέχνες στο Just Music, κλασικές ελληνικές κωμικές σειρές στο ANT1 Comedy και αγαπημένες δραματικές σειρές στο ANT1 Drama.

Πρόσβαση και κόστος 

Η πρόσβαση στη νέα συνδρομητική πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από όλες τις Smart TV (Samsung, LG, Android TV), κινητά τηλέφωνα και tablet με λειτουργικό Android & iOS, καθώς και από υπολογιστή. Το ΑΝΤ1+ θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και προσφορά γνωριμίας στα 4,99€ τον μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες ενώ, στη συνέχεια η μηνιαία συνδρομή διαμορφώνεται στα 7,99€. Οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο σε ποιότητα HD, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς δέσμευση, ενώ θα μπορούν να συνδεθούν στο ΑΝΤ1+ σε 5 συσκευές και να παρακολουθούν ταυτόχρονα σε 2 από αυτές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.