Η Κορέα φέρνει το δικό της "Casa de Papel" στο Netflix

«Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα»: Δείτε το τρέιλερ του κορεάτικου ριμέικ της δημοφιλέστατης ισπανικής σειράς της πλατφόρμας.

Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα

Με τίτλο "Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα" (Money Heist: Korea-Joint Economic Area) έρχεται στις 24 Ιουνίου στο Netflix το πολυαναμενόμενο νοτιοκορεάτικο ριμέικ της ισπανικής σειράς-φαινόμενο, με την πασίγνωστη μάσκα του Νταλί να δίνει τη θέση της σε ολόλευκες παραδοσιακές κορεάτικες μάσκες Hahoe, οι οποίες μάλιστα στην επίσημη αφίσα της νέας σειράς παρουσιάζονται λερωμένες με κηλίδες αίματος.

Έχοντας ήδη σπάσει όλα τα ρεκόρ στην τηλεθέαση της πλατφόρμας με το "Squid Game", η Κορέα υιοθετεί τη βασική ιδέα, τους χαρακτήρες και το ύφος του  ισπανικού "Casa de Papel", ενός από τα μεγαλύτερα hit του Netflix που ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγους μήνες, και το φέρνει στα μέτρα της στοχεύοντας σε μία ακόμα παγκόσμια επιτυχία. 

Money Heist Korea

"Όποιος κλέβει πολλά μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και να γίνει ήρωας", ακούγεται στο σύντομο βίντεο της "Τέλειας Ληστείας: Κορέα", που αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς και όχι τόσα από την πλοκή. Γνωρίζουμε, όμως, ότι η υπόθεση κινείται σε μία φανταστική εποχή όπου η Βόρεια και η Νότια Κορέα, βρισκόμενες στα πρόθυρα μιας ειρηνικής επανένωσης, ετοιμάζονται να τυπώσουν ένα ολοκαίνουργιο ενοποιημένο νόμισμα. Τα σχέδια των δύο εθνών ανατρέπει ένας ιδιοφυής στρατηγός, γνωστός ως "Καθηγητής", ο οποίος συγκεντρώνει ένα ετερόκλητο πλήρωμα κορυφαίων ληστών από το βορρά και το νότο σε μια προσπάθεια να κλέψει το νέο νόμισμα κατευθείαν από το νομισματοκοπείο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.