Disney+: Ετήσια συνδρομή σε προνομιακή τιμή για την Ελλάδα

Το streamer του στούντιο-κολοσσού της Disney έρχεται στην Ελλάδα με αποκλειστική προσφορά γνωριμίας για τους δώδεκα πρώτους μήνες.

disneyplus_logo2

Θέλοντας να μπει δυναμικά στην αγορά, η Disney+ ετοιμάζεται για το λανσάρισμά της στην Ελλάδα ανακοινώνοντας μια δυνατή και αποκλειστική προσφορά γνωριμίας που φέρνει το κόστος της ετήσιας συνδρομής σε προνομιακή τιμή.

Η streaming υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου 2022, με το βασικό κόστος συνδρομής να διαμορφώνεται σε €8,99 για μηνιαία συνδρομή, ή €89,90 για ετήσια συνδρομή. Όσοι, όμως, επωφεληθούν μέσω προ-εγγραφής από την προσφορά γνωριμίας που ανακοίνωσε η Disney+ αποκλειστικά για την Ελλάδα, μπορούν να απολαύσουν ένα έτος συνδρομής στην τιμή των οκτώ μηνών, δηλαδή στα €71,50. 

Για την αποκλειστική προσφορά γνωριμίας η προ-εγγραφή θα είναι διαθέσιμη στο www.disneyplus.com από τις 28 Απριλίου έως και τα μεσάνυχτα στις 13 Ιουνίου 2022, μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Disney+, με απαραίτητη εξαργύρωσή της έως τις 26 Ιουνίου 2022. Μετά από 12 μήνες, η συνδρομή θα ανανεωθεί αυτόματα στην τότε τρέχουσα τιμή ετήσιας συνδρομής, εκτός αν ακυρωθεί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.