O "Άνθρωπος του Θεού" αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+

Η διεθνής κινηματογραφική παραγωγή για πρώτη φορά διαθέσιμη μετά την προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες στη νέα streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Ο «Άνθρωπος του Θεού» στο 11ο Athens Open Air Film Festival

Η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+, σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment, εξασφάλισε τα δικαιώματα πρώτης προβολής της ταινίας "O Άνθρωπος του Θεού", η οποία έρχεται στις 15 Απριλίου να εμπλουτίσει το αποκλειστικό ελληνικό περιεχόμενο του ΑΝΤ1+.

Σε σκηνοθεσία και σενάριο της Γελένα Πόποβιτς, η ταινία αφηγείται με ρεαλισμό τον βίο του Αγίου Νεκταρίου, που έζησε μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές με ήθος, ταπεινότητα και αφοσίωση. Αφού χάνει τη θέση του επισκόπου Πενταπόλεως και εκδιώκεται από την Αλεξάνδρεια, ο Άγιος Νεκτάριος επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την ιερή αποστολή του παρά τις αντιξοότητες. Με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου και τους Αλεξάντερ Πετρόφ, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Τόνια Σωτηροπούλου, Μίκι Ρουρκ, η συγκλονιστική αυτή βιογραφία φωτίζει την ηθική και την εντιμότητα ενός ανθρώπου που επέλεξε να ζήσει με οδηγό του το φως του Θεού, ακόμα και όταν τα εμπόδια και οι δυσκολίες τον τραβούσαν στο σκοτάδι. 

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο πολυβραβευμένος Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ, συνθέτης των κινηματογραφικών έργων του Κριστόφ Κισλόφσκι, ενώ η ταινία διακρίθηκε, μεταξύ άλλων, με Bραβεία Kοινού στο 43ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Μόσχα και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες, με το Βραβείο Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σιένα στην Ιταλία και με το Grand Prize in spirit of Faith στο Religion Today International Film Festival στο Trento της Ιταλίας.

Το κοινό θα μπορεί να απολαύσει τον "Άνθρωπο του Θεού" αποκλειστικά στη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+, κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή και προσφορά γνωριμίας 4,99€ τον μήνα, για τους πρώτους τρεις μήνες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.