Novacinema007: Όλες οι ταινίες Τζέιμς Μποντ σε ένα κανάλι

Τα 60 χρόνια του θρυλικού πράκτορα 007 γιορτάζονται στη Nova – Δείτε τη λίστα του «α» με τις ταινίες Τζέιμς Μποντ από τη χειρότερη στην καλύτερη.

No Time To Die

Στο κινηματογραφικό σύμπαν του Τζέιμς Μποντ τρέχει η Nova με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την πρεμιέρα της πρώτης περιπέτειας του θρυλικού franchise. Το Novacimena007 είναι το νέο pop up κανάλι που έρχεται να γιορτάσει την επέτειο αυτή προβάλλοντας και τις 25 ταινίες του πράκτορα 007 από τη Δευτέρα 28/3 έως την Κυριακή 17/4.

Από την πρώτη ταινία ("Τζέιμς Μποντ εναντίον Δρ. Νο", 1962) μέχρι και την τελευταία ("No Time To Die", 2021 που έρχεται σε α’ τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1 την Κυριακή 27/3 στις 22:00), όλοι οι πρωταγωνιστές που ενσάρκωσαν τον μυθικό πράκτορα 007 (Σον Κόνερι, Τζορτζ Λέιζενμπι, Ρότζερ Μουρ, Τίμοθι Ντάλτον, Πιρς Μπρόσναν και Ντάνιελ Κρεγκ) θα παρελάσουν από το Novacinema007, με το κανάλι να προβάλλει καθημερινά στις 21:00 δύο ταινίες Τζέιμς Μποντ back-to-back και τα Σαββατοκύριακα από το μεσημέρι.

Δείτε εδώ όλες τις ταινίες Τζέιμς Μποντ στη σωστή σειρά, από τη χειρότερη στην καλύτερη, όπως τις επέλεξε ο κριτικός του "α" Χρήστος Μήτσης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.