O Γιούαν ΜακΓκρέγκορ επιστρέφει ως "Obi-Wan Kenobi" στο τρέιλερ της ομώνυμης σειράς

obi_wan_kenobi_ewan_mcgregor

Υπάρχουν πολλές κριτικές που μπορεί να κάνει κανείς στη "Star Wars" τριλογία του Τζορτ Λούκας των '00s, ωστόσο μία από τις σπουδαιότερες αποφάσεις του δημιουργού του franchise ήταν να επιλέξει τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο ρόλο του θρυλικού Τζεντάι Όμπι-Γουάν Κενόμπι.

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός ταυτίστηκε με το χαρακτήρα που ενσάρκωσε όταν ακόμα ήταν μαθητευόμενος του Κουάι-Γκον Τζινν (Λίαμ Νίσον), έως ότου άρχισε την εκπαίδευση και εν τέλει συγκρούστηκε με τον Άνακιν Σκαϊγουόκερ (Χάιντεν Κρίστενσεν) καθώς πέρασε στη Σκοτεινή Πλευρά και εξελίχθηκε στον Νταρθ Βέιντερ. Τώρα, 17 χρόνια μετά το "Star Wars: Επεισόδιο 3 – Η Eκδίκηση των Σιθ", ο ΜακΓκρέγκορ κρατά ξανά το μπλε φωτόσπαθό του για λογαριασμό της πολυαναμενόμενη αυτόνομης σειράς του Disney+ "Obi-Wan Kenobi".

Επισήμως, η πλοκή τοποθετείται μια δεκαετία μετά τα γεγονότα του "Επεισοδίου 3" και ενώ ο Κενόμπι προσπαθεί να διαχειριστεί τις συνέπειες της μεταστροφής του Σκαϊγουόκερ σε συνδυασμό με το αίσθημα της προσωπικής ήττας που τον έχει καταβάλει. Το ενδιαφέρον είναι πως εκτός από τον ΜακΓκρέγκορ στον παλιό του ρόλο επιστρέφει και ο Κρίστενσεν, με το υπόλοιπο καστ να περιλαμβάνει μια σειρά από γνωστά ονόματα όπως Μπένι Σάφντι, Κουμάιλ Ναντζιάνι και Ρούπερτ Φρεντ. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Ντέμπορα Τσόου, η οποία προηγουμένως είχε αναλάβει δύο επεισόδια της εξαιρετικής έτερης "Star Wars" σειράς "The Mandalorian".

Το "Obi-Wan Kenobi" κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 25 Μαΐου. Υπενθυμίζουμε πως η αμερικανική streaming πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα κάποια στιγμή το καλοκαίρι.

Δείτε το τρέιλερ του "Obi-Wan Kenobi"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.