Οι "42°C" κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Το δυνατό ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ της COSMOTE TV έρχεται σε πρώτη προβολή σε ελεύθερο κανάλι.

42 C

Όπως με το "Έτερος Εγώ", έτσι και με τους "42°C", η Cosmote TV προχωρά στην παραχώρηση των δικαιωμάτων της προβολής της σειράς παραγωγής της σε ελεύθερο κανάλι. Αυτή τη φορά, το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ "42°C" που προβλήθηκε στο συνδρομητικό κανάλι τον περασμένο Μάιο, έρχεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 για να ανεβάσει τη θερμοκρασία σε μία έξτρα ανταγωνιστική τηλεοπτικά περίοδο. 

Η σειρά μυθοπλασίας οκτώ επεισοδίων σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείου ("Καρτ Ποστάλ") και σε σενάριο των Σέργιου Κωνσταντινίδη και Κάλλια Παπαδάκη κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 12/1 στις 22:15 στον ΑΝΤ1, με τα επόμενα επεισόδια να ακολουθούν την Πέμπτη 13/1, την Τετάρτη 19/1 και την Πέμπτη 20/1 ίδια ώρα.

Η υπόθεση της σειράς "42°C"

Ένα έγκλημα συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν και μια τραγική σύμπτωση: η αδελφή της βρίσκεται νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Τυχαίο γεγονός ή προμελετημένη πράξη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν. Ο Χρήστος Λούλης, στον ρόλο του αστυνομικού, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή, στους ρόλους των θείων της Λένας, προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας. Ο Theo Alexander, o θείος της, κρύβει καλά ένα σκοτεινό μυστικό,
ενώ και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, που υποδύεται τον πατριό της Λένας, ανακαλύπτει το βάθος της υποκρισίας μιας οικογένειας που νόμιζε ότι γνώριζε…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.