Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρέιλερ του MasterChef 2022

Οι τρεις σεφ σε διαφορετικούς ρόλους, σε ένα τρέιλερ-υπερπαραγωγή που επιβεβαιώνει ότι η τριάδα των κριτών είναι οι απόλυτοι σταρ του μαγειρικού διαγωνισμού.

MasterChef 2022

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης. Αν έχεις αυτήν την τριάδα, δεν χρειάζεσαι ούτε κουζίνες, ούτε κατσαρόλες, ούτε τηγάνια και φωτιές για να διαφημίσεις τον δημοφιλέστατο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef. Και αυτό φαίνεται πως το γνωρίζει πλέον καλά το Star, γι’ αυτό και στο τρέιλερ του MasterChef της φετινής σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο του 2022, επιλέγει για άλλη μία χρονιά να ρίξει τους προβολείς στους τρεις σεφ-κριτές.

"Θα μπορούσαν ποτέ οι τρεις chef-είδωλα και θεματοφύλακες της γεύσης, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, να αλλάξουν πορεία ζωής; Να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή; Να απαρνηθούν κουτάλες, κατσαρόλες, το μπεν μαρί, το κονφί το κονσομέ και να διαλέξουν ρινγκ, πίστες και μαθήματα χορού;", αναρωτιέται το κανάλι στο δελτίο Τύπου, και οι απαντήσεις έρχονται μέσα από ένα απολαυστικό τρέιλερ.

Παρά τις προσπάθειές τους, ο πυγμάχος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο χορευτής μπαλέτου Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ως είδωλο της πίστας να ερμηνεύει ένα λαϊκό άσμα (τους στίχους του οποίου έγραψε ο ίδιος μαζί με τον σκηνοθέτη της εκπομπής Κώστα Τριπύλα, ενώ τη μουσική έγραψε ο μουσικός επιμελητής του MasterChef, Τρύφων Κουτσουρέλης), αποδεικνύουν ότι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον κι έτσι θα τους δούμε ξανά στην κουζίνα του MasterChef 2022, που είναι πανέτοιμη να τους υποδεχθεί για μια ακόμα χρονιά μαζί με δεκάδες υποψήφιους μάγειρες.


Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρέιλερ του νέου MasterChef 

Gallery

 

MasterChef 2022

MasterChef 2022

MasterChef 2022

MasterChef 2022

MasterChef 2022

MasterChef 2022

MasterChef 2022

MasterChef 2022

MasterChef 2022

MasterChef 2022

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
10/05/2024

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.