TV BOOM: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ελληνικές σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση

H ελληνική μυθοπλασία πρωταγωνιστεί στην πιο ανταγωνιστική τηλεοπτική σεζόν των τελευταίων χρόνων, κι εμείς γράφουμε τις εντυπώσεις μας από τις νέες σειρές που ήρθαν αυτό το φθινόπωρο στη μικρή οθόνη.

TV BOOM: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ελληνικές σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση

H ελληνική μυθοπλασία επέστρεψε για τα καλά και είναι πλέον η μεγάλη πρωταγωνίστρια στην πιο ανταγωνιστική τηλεοπτική σεζόν των τελευταίων χρόνων (δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε της τελευταίας δεκαετίας). Ριάλιτι και εκπομπές που άλλοτε έπιαναν κορυφή στις προτιμήσεις του κοινού, κάνουν πλέον στην άκρη και αφήνουν τις πρωτιές να παίζονται μεταξύ νέων ελληνικών σίριαλ. Και ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος θα βγει νικητής στη μάχη της τηλεθέασης, γράφουμε τις εντυπώσεις μας από τις νέες σειρές που ήρθαν αυτό το φθινόπωρο στη μικρή οθόνη.

Κομάντα και δράκοι

TV BOOM: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ελληνικές σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση - εικόνα 1

Η υπόθεση: Ο Γιώργος, ένα χαρισματικό 11χρονο αγόρι, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του στο Καλοχώρι της Κρήτης, αναζητώντας μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας του. Από το πρώτο κιόλας βράδυ, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Δεν θα τα αντιμετωπίσει όμως μόνος, αφού σύντομα γίνεται μέλος των «Κομάντο», μιας παρέας ντόπιων παιδιών. Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν ένα εξίσου ιδιαίτερο αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των Δράκων και να δώσουν τέλος στη βεντέτα που στοιχειώνει το χωριό, αντιμετωπίζοντας μια σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στην περιοχή κάθε εκατό χρόνια.
Τι θα δεις:
Το πιο πρωτότυπο πρότζεκτ της σεζόν έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη («Νησί»), με τον ίδιο να συμμετέχει επίσης στο σενάριο και στο μοντάζ και να αναλαμβάνει ρόλο creative producer. Καθηλωτικό αποτέλεσμα, δουλεμένο στην παραμικρή του λεπτομέρεια, με το καστ (από αξιαγάπητα ανήλικα μέχρι τον πρώτο ΑμεΑ ηθοποιό σε ελληνική σειρά) να κλέβει δικαίως τις εντυπώσεις.
Πότε:
Κάθε Κυριακή στις 22:30 στο MEGA

Καρτ ποστάλ

TV BOOM: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ελληνικές σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση - εικόνα 2

Η υπόθεση: Ένας ελληνικής καταγωγής Άγγλος αρχαιολόγος, ο Τζόζεφ, προγραμματίζει ένα ταξίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Εκεί θα περιμένει και τη σύντροφό του, στην οποία σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου, όμως εκείνη δεν εμφανίζεται ποτέ. Αποκαρδιωμένος, αρχίζει μια μοναχική περιπλάνηση στο νησί, συλλέγοντας ιστορίες τις οποίες καταγράφει στις καρτ ποστάλ που στέλνει στο σπίτι της πρώην, πια, συντρόφου του στο Λονδίνο. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι τις κάρτες παραλαμβάνει η νέα ένοικος του σπιτιού, η οποία αναπτύσσει συναισθήματα για τον μυστηριώδη αποστολέα.
Τι θα δεις: Ηθοποιοί πρώτης κλάσης (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχουν ήδη εντυπωσιάσει) συνοδεύουν τον εξαιρετικό Ανδρέα Κωνσταντίνου (Τζόζεφ) σε αυτοτελή επεισόδια γεμάτα μαγευτικές εικόνες της Κρήτης, σε μια παραγωγή με υψηλή αισθητική. Οι ιστορίες, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείου, βασίζονται σε βιβλία της Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία συμμετέχει στην τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου μαζί με τους Νίκο Απειρανθίτη, Αλεξάνδρα Κατσαρού, Δώρα Μασκλαβάνου και Παναγιώτη Χριστόπουλο.
Πότε:
Κάθε Σάββατο στις 23:00 στην ΕΡΤ1

Βαρδιάνος στα σπόρκα

TV BOOM: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ελληνικές σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση - εικόνα 3

Η υπόθεση: Τα σπόρκα, δηλαδή όσα καράβια θεωρούνται μολυσμένα από χολέρα και βρίσκονται σε καραντίνα, αρχίζουν σιγά σιγά να εμφανίζονται στον Τσουγκριά, ένα μικρό ακατοίκητο νησάκι που έχει κηρυχτεί επιχολέριο. Απέναντι, στη Σκιάθο, η 50χρονη Σκεύω αγωνιά για την τύχη του γιου της, Σταύρου, ο οποίος έχει μπαρκάρει λοστρόμος προκειμένου να μαζέψει χρήματα για να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του Ρηνιώ. Όταν μαθαίνει ότι ο Σταύρος είναι άρρωστος και το καράβι του έχει αράξει στον Τσουγκριά, αποφασίζει να μεταμφιεστεί σε άντρα και να γίνει βαρδιάνος (δηλαδή φύλακας) στα σπόρκα προκειμένου να τον σώσει.
Τι θα δεις: Ο Μανούσος Μανουσάκης μεταφέρει σε τέσσερα επεισόδια το ομότιτλο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, με τη Ρένια Λουιζίδου να κλέβει τις εντυπώσεις στον απαιτητικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Η υποβλητική ιστορία προσεγγίζεται με σεβασμό, σε μια προσεγμένη παραγωγή που θα θέλαμε να αποτυπώνει πιο ζωντανά τις γλαφυρές περιγραφές του Παπαδιαμάντη για τη ζωή στη Σκιάθο στα μέσα του 19ου αιώνα.
Πότε: Κάθε Σάββατο στις 22:00 στην ΕΡΤ1

Σασμός

TV BOOM: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ελληνικές σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση - εικόνα 4

Η υπόθεση: Στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου, ο αναπάντεχος, παθιασμένος έρωτας μεταξύ της Αργυρώς Βρουλάκη και του Αστέρη Σταματάκη, γιου του δολοφόνου του πατέρα της, θα έρθει να ταράξει τις ισορροπίες σε ολόκληρο το χωριό, καθώς οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε σκληρή σύγκρουση εδώ και είκοσι χρόνια. Ένας ακόμα φόνος με αμφισβητούμενα κίνητρα θα δώσει την αφορμή για να ξυπνήσει εκ νέου η βεντέτα μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, με μια νέα αιματηρή αναμέτρηση να καραδοκεί.
Τι θα δεις:
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, ο «Σασμός» (μια κρητική λέξη για το «φίλιωμα», το τέλος μιας βεντέτας), έχει δυνατό καστ και εξίσου δυνατή πλοκή που κερδίζει τους τηλεθεατές, αποτελώντας το νέο hit της σεζόν. Αρκετά είναι τα προβλήματα και τα λάθη στο μοντάζ-ρακόρ σε πολλά από τα επεισόδια.
Πότε: Δευτέρα-Πέμπτη στις 21:00 στον ALPHA

Σε ξένα χέρια

TV BOOM: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ελληνικές σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση - εικόνα 5

Η υπόθεση: Η απαγωγή ενός βρέφους, οργανωμένη από τον ίδιο του τον πατέρα, γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές ανθρώπων διαφορετικών κόσμων, καθώς κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται και το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη ως… από μηχανής εγγονός. Η μητέρα του, η Τόνια, που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς φυσικά να το αναγνωρίσει.
Τι θα δεις: Σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, το σενάριο και η ιδέα του Γιώργου Κρητικού έχει και δράμα και κωμικές στιγμές, αλλά και ένα από τα πιο επιτυχημένα καστ της σεζόν που απαρτίζεται από γνωστούς (Μπέζος, Σκιαδαρέσης, Λουιζίδου, Λασκαράκη) ή όχι τόσο ηθοποιούς (Κυριάκος Σαλής, Χρήστος Κοντογεώργης, Σίσσυ Τουμάση) σε πολύ καλές ερμηνείες.
Πότε
: Δευτέρα-Παρασκευή στις 22:00 στην ΕΡΤ1

Η γη της ελιάς

TV BOOM: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ελληνικές σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση - εικόνα 6

Η υπόθεση: Ο δυνατός έρωτας δύο νέων, της Μυρτάλης Βρεττάκου και του Στέφανου Καπερνάρου, μπλέκει στα δίχτυα της εκδίκησης με φόντο τη μαγευτική Μάνη. Γύρω τους ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας που θέλει τρεις ισχυρές οικογένειες της περιοχής να εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος και μίσους, ο οποίος αναζωπυρώνει μια παλιά βεντέτα. Οι ισορροπίες εντός των οικογενειών θα ανατραπούν, τα προσωπεία θα πέσουν και σκοτεινά μυστικά θ’ αρχίσουν να αναδύονται.
Τι θα δείς: Η έτερη βεντέτα της τηλεοπτικής σεζόν έρχεται από τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος αποτελεί μια από τις ηχηρές μεταγραφές του σταθμού. Μαζί με τους σταθερούς του συνεργάτες, Βάνα Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου, υπογράφουν ένα ερωτικό δράμα πιστό στο γνώριμο πλέον ύφος τους, το οποίο δεν απογοητεύει το φανατικό κοινό τους. Όμως, πέρα από τα μεγάλα ονόματα (Νίκος Γαλανός, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού), το καστ έχει πολλές αδυναμίες, ενώ η κυπριακή προφορά πολλών από τους ηθοποιούς αφαιρεί πόντους από την κατά τα άλλα φροντισμένη ατμόσφαιρα.
Πότε:
Κυριακή-Πέμπτη στις 21:00 στο MEGA

Συμπέθεροι απ'τα Τίρανα

TV BOOM: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ελληνικές σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση - εικόνα 7

Η υπόθεση: Η νεαρή Λίζα επιστρέφει στο χωριό της το Κουδουνάρι με τον συμφοιτητή της τον οποίο γνώρισε στο Λονδίνο και οι νεόπλουτοι γονείς της, Πένη και ο Λυκούργος Νταλαούρας, είναι πεπεισμένοι ότι η μοναχοκόρη τους βρήκε έναν πλούσιο γαμπρό, ακριβώς όπως τον ονειρεύονταν εκείνοι. Από τη στιγμή που θα καταλάβουν πως η οικογένεια του υποψήφιου γαμπρού δεν είναι…λόρδοι, αλλά κατάγονται από τα Τίρανα, οι σουρεαλιστικές καταστάσεις θα ξεπεράσουν κάθε όριο. Οι Αλβανοί συμπέθεροι θα καταφθάσουν στο Κουδουνάρι και θα αναστατώσουν τη νεόπλουτη οικογένεια, θα ξεσκεπάσουν την υποκρισία των πολιτικών παραγόντων του τόπου και θα δοκιμάσουν τα όρια των αντοχών των θεατών στα κλισέ περί καταγωγής.
Τι θα δεις: Το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου μεταφέρει στη μικρή οθόνη μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές του επιτυχίες, αποσκοπώντας σε μια σουρεαλιστική οικογενειακή κωμωδία. Το αποτέλεσμα μοιάζει πλέον ξεπερασμένο, ενώ από το καστ ξεχωρίζει η Μαρία Λεκάκη και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.
Πότε: Κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο MEGA

Άσε μας ρε μαμά

TV BOOM: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ελληνικές σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση - εικόνα 8

Η Υπόθεση: Η 50χρονη εντυπωσιακή Ρωξάνη Ταβουλαρέα είναι η απόλυτη τηλεοπτική σταρ της ομογένειας στην Αμερική, όμως εξαιτίας ενός σαμποτάζ η καριέρα της λήγει άδοξα. Αναγκάζεται να γυρίσει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί με την επιτυχημένη κατασκευαστική εταιρεία που κληρονόμησε από τον μακαρίτη σύζυγό της, την οποία πλέον διοικούν τα τρία της παιδιά. Τίποτα όμως δεν είναι όπως το άφησε: Η εταιρεία βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και, επιπλέον, ο παλιός της μεγάλος έρωτας είναι πλέον ζευγάρι με την κολλητή της φίλη.
Τι θα δείς: Η… greeklish Παναγιώτα Βλαντή πρωταγωνιστεί στη μεταφορά μιας κωμικής κολομβιανής τηλενοβέλας, που, αν και δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά της στην ελληνική πραγματικότητα, κερδίζει μέρος του κοινού χάρη στη ζωηρή σκηνοθεσία της.
Πότε:
Δευτέρα-Τετάρτη στις 20:00 στον ALPHA

Το αύριο μας ανήκει

TV BOOM: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ελληνικές σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση - εικόνα 9

Η υπόθεση:Μια ξαφνική έκρηξη ταράζει τους κατοίκους της ήσυχης κοινότητας της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Η ζωή της Σοφίας αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη όταν ο γιος της, που βρέθηκε ζωντανός στο σημείο, συλλαμβάνεται ως υπαίτιος για την έκρηξη. Στο πλευρό της σε αυτή την περιπέτεια θα σταθεί η εξαφανισμένη της αδελφή, η Έλλη, που επιστρέφει ύστερα από δεκαεπτά χρόνια έχοντας και εκείνη τα δικά της τραύματα. Η έρευνα για την αλήθεια, όμως, θα φέρει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά τόσο της οικογένειας όσο και ολόκληρης της πόλης.
Τι θα δεις:
Ερωτικό, αστυνομικό δράμα (διασκευή γαλλικής παραγωγής) με συνεχείς ανατροπές που κρατούν το σασπένς. Από το καστ ξεχωρίζουν οι Ελισάβετ Μουτάφη και Κοραλία Καράντη που επιστρέφουν ύστερα από χρόνια στην τηλεόραση, αλλά και ο Αντώνης Καρυστινός με ακόμη μία φυσική ερμηνεία.
Πότε: Δευτέρα-Παρασκευή στις 18:40 στο MEGA

Σ'αγαπάω μεν αλλά

TV BOOM: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ελληνικές σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση - εικόνα 10

Η υπόθεση: Ο Παύλος και η Δάφνη αγωνίζονται να ωριμάσουν και να επιβιώσουν ως ζευγάρι μέσα στην τρέλα που επικρατεί στη ζωή τους, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι είναι σημαντικό και τι όχι. Γύρω τους οι φίλοι, η οικογένεια και τα αφεντικά τους, τους προκαλούν μόνο μπερδέματα και τους αποσυντονίζουν σε κάθε ευκαιρία.
Τι θα δεις: Χαλαρή οικογενειακή κωμωδία που βασίζεται σε δημοφιλές ισραηλινό sitcom. Αν και η χημεία του πρωταγωνιστικού ζευγαριού (Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη) δεν εντυπωσιάζει, οι «ιστορίες καθημερινής τρέλας» που αντιμετωπίζουν παρακολουθούνται ευχάριστα –οι κάπως σχηματικοί δεύτεροι ρόλοι έρχονται να τραβήξουν τα πράγματα στα άκρα, με αμήχανο πολλές φορές αποτέλεσμα.
Πότε: Πέμπτη και Παρασκευή στις 20:00 στο OPEN

Μόλις χθες

TV BOOM: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ελληνικές σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση - εικόνα 11

Η υπόθεση: Η απόλυτη ευτυχία του Μιχάλη και της Λουίζας διαλύεται όταν ο πατέρας της δολοφονείται λίγο πριν από το γάμο τους. Ο Μιχάλης συλλαμβάνεται για το έγκλημα που δεν έκανε, και το μίσος παίρνει τη θέση του έρωτα στην καρδιά της Λουίζας. Δέκα χρόνια αργότερα, ο Μιχάλης αποφυλακίζεται και θέλει να πάρει πίσω όσα έχασε, αποδεικνύοντάς της την αθωότητά του. Η Λουίζα, όμως, είναι πλέον παντρεμένη με τον κολλητό του φίλο, τον Σπύρο (ο οποίος τον έχει ενοχοποιήσει), και μαζί μεγαλώνουν το δικό του παιδί.
Τι θα δεις:
Καθημερινό δράμα σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου και σενάριο Ρένας Ρίγγα και Ντέλλας Φώσκολου (βασίζεται στο πορτογαλικό «Πάθος»). Φανερά αδύναμη η κεντρική πρωταγωνίστρια Αθηνά Γιακεζόγλου, με τον Αποστόλη Τότσικα και, κυρίως, τις καλογραμμένες σεναριακές ίντριγκες να προσπαθούν να κρατήσουν το ενδιαφέρον.
Πότε: Δευτέρα-Παρασκευή στις 18:45 στον ΣΚΑΪ

Η τελευταία ώρα

TV BOOM: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις νέες ελληνικές σειρές που παίζονται τώρα στην τηλεόραση - εικόνα 12

Η υπόθεση: Η Έλλη και η Κάτια, δυο δεκαεννιάχρονες εξαδέλφες, γιορτάζουν με ένα ταξίδι στη Ρόδο μαζί με την παρέα τους την είσοδό τους στη Νομική. Τα πάντα κυλούν ανέμελα, μέχρι που ένα βράδυ προκαλούν άθελά τους ένα τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού και το θάνατο μιας κοπέλας. Με απαίτηση της Κάτιας που οδηγούσε, εγκαταλείπουν τα θύματα νομίζοντας πως είναι νεκρά. Αυτή η σειρά από λάθη και μοιραίες αποφάσεις θα αλλάξει δραματικά τις ζωές τους, αλλά και αυτές των οικογενειών τους, καθώς σύντομα θα έρθουν αντιμέτωποι με την αλήθεια που πίστευαν ότι είχε ξεχαστεί. Όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ αλλά και όσα ακολούθησαν αποκαλύπτονται μέσα από την αφήγηση-ανάκριση της νεαρής Έλλης.
Τι θα δεις: Αν και η πολυφορεμένη σεναριακή ιδέα καταφέρνει να ξεφύγει σε αρκετά σημεία από μια προβλέψιμη πορεία, η γραφή της Άννας Αδριανού (υπογράφει την ιδέα της σειράς και την επιμέλεια των διαλόγων), που μένει προσκολλημένη σε παλαιότερο ύφος «καθημερινού δράματος», πρωταγωνιστεί στους ξύλινους διαλόγους, στερώντας από τους ηθοποιούς την όποια φυσικότητα.
Πότε:
Δευτέρα-Παρασκευή στις 17:50 στο OPEN

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/04/2024

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.