Οι Τζέιν, Κατ και Σάτον αφήνουν πίσω τους συντρίμμια στο τρέιλερ της τελευταίας σεζόν του «The Bold Type»

Η σειρά που απέκτησε φανατικό κοινό μετά το ανέβασμά της στο Netflix επιστρέφει για ένα φινάλε έξι επεισοδίων.

Οι Τζέιν, Κατ και Σάτον αφήνουν πίσω τους συντρίμμια στο τρέιλερ της τελευταίας σεζόν του «The Bold Type»

Η προσθήκη του «The Bold Type» στην γκάμα του Netflix έφερε στην επιφάνεια μία σειρά που είχε υποτιμηθεί κατά την προβολή της στο κανάλι Freeform. Με την τέταρτη σεζόν να έχει ολοκληρώσει βιαστικά τα γυρίσματά της λόγω της πανδημίας, οι νέοι φανατικοί θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ήδη από αυτόν τον μήνα (26 Μαΐου) το φινάλε της παρέας των Τζέιν, Κατ και Σάτον μέσα από έξι επεισόδια, που αλλάζουν τα δεδομένα, όπως αποδεικνύει το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

Νέες φλόγες, τις οποίες δεν προλάβαμε να αναπτύξουμε στην προηγούμενη σεζόν, φαίνονται να ανάβουν για τα καλά ενώ πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν. Θα καταφέρουν η Σάτον με τον Ρίτσαρντ να διορθώσουν για άλλη μια φορά τη σχέση τους και να ξεπεράσουν την διαφωνία τους για την απόκτηση παιδιών; Η Αντίνα επιστρέφει, αλλά τι γίνεται με την Έιβα και την εκρηκτική on screen χημεία της με την Κατ;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τρεις πρωταγωνίστριες μένουν πλέον μαζί, μοιράζονται τόσα ποτήρια κρασί όσες και συζητήσεις στην ντουλάπα του περιοδικού και προχωρούν βήματα μπροστά, συναισθηματικά και επαγγελματικά – δεν είναι τυχαίο που η Τζάκλιν φαίνεται να λέει πως δεν είναι πλέον το μέλλον του Σκάρλετ…

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 26 του μήνα στο Freeform, ενώ από τη επόμενη μέρα θα είναι διαθέσιμη στο Hulu. Το Netflix προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει πότε θα την συμπεριλάβει στην πλατφόρμα του.

Δείτε το τρέιλερ της 5ης σεζόν

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
09/05/2024

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.