Η νέα εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

Η εκπομπή «Ο δρόμος για το Τόκιο-Team Hellas» μετρά αντίστροφα για το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός συστήνοντας στο τηλεοπτικό κοινό όλους τους αθλητές της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.

Η νέα εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

Με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη, η εκπομπή «Ο Δρόμος για το Τόκιο - Team Hellas» της ΕΡΤ1 αρχίζει την αντίστροφή μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 παρουσιάζοντας στο τηλεοπτικό κοινό όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα.

Η Team Hellas, η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες, απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους. Όλοι τους μιλούν στον Γιώργο Καπουτζίδη για την καθημερινότητά τους, τα συναισθήματά τους, αλλά και το πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού, μιας και η εκπομπή ακολουθεί την προετοιμασία τους από το 2019.

Πέρα από το χαλαρό κλίμα των συνεντεύξεων, αποτέλεσμα της φιλικότατης φυσιογνωμίας του Γιώργου Καπουτζίδη, ενδιαφέρον έχει και το κομμάτι της εκπομπής όπου ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος θα μπαίνει για λίγο στη θέση των αθλητών: σε κάθε επεισόδιο ο Γιώργος Καπουτζίδης θα δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο, αλλά κυρίως για να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Η εκπομπή «Ο Δρόμος για το Τόκιο - Team Hellas» σε σκηνοθεσία Κώστα Αμοιρίδη κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 27/3 στις 18:15, με πρώτη καλεσμένη την πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη (100μ. πεταλούδα), ενώ στο επεισόδιο της Κυριακής 28/3 ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντά την κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

iΟ «Δρόμος για το Τόκιο - Team Hellas» θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15 στην ΕΡΤ1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.