«Καρτ ποστάλ»: Η νέα μεγάλη σειρά της ΕΡΤ έχει την υπογραφή της Βικτόρια Χίσλοπ

Άλλο ένα βιβλίο της βραβευμένης συγγραφέως του «Νησιού» μεταφέρεται στη μικρή οθόνη, με τα γυρίσματα της σειράς να ξεκινούν και πάλι στην Κρήτη.

«Καρτ ποστάλ»: Η νέα μεγάλη σειρά της ΕΡΤ έχει την υπογραφή της Βικτόρια Χίσλοπ

Στα βιβλία «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance» της Βικτόρια Χίσλοπ βασίζεται η νέα σειρά της δημόσιας τηλεόρασης, η οποία φαίνεται να έχει πάρει πλέον πολύ ζεστά την παρουσία της στον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας. Η συγγραφέας του best seller μυθιστορήματος «Το νησί» που μεταφέρθηκε το 2010 στην ελληνική τηλεόραση με τεράστια επιτυχία, βάζει την υπογραφή της στη σειρά «Καρτ ποστάλ» που έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 την επόμενη σεζόν.

Τα δώδεκα αυτοτελή επεισόδια της σειράς βασίζονται στα βιβλία της βραβευμένης Βρετανίδας συγγραφέως που πρόσφατα απέκτησε και την ελληνική ιθαγένεια, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο.

«Καρτ ποστάλ»: Η νέα μεγάλη σειρά της ΕΡΤ έχει την υπογραφή της Βικτόρια Χίσλοπ - εικόνα 1
Ανδρέας Κωνσταντίνου («Τελευταίο Σημείωμα»)

Πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο Ανδρέας Κωνσταντίνου («Άγριες Μέλισσες», «Μικρά Αγγλία», «Τελευταίο Σημείωμα», κά), ο οποίος θα είναι και ο συνδετικός κρίκος όλων των επεισοδίων. Ως Τζόζεφ, ένας Έλληνας που κατοικεί στη Βρετανία, αποφασίζει να επιστέψει στην πατρίδα του και μέσα από το ταξίδι του αναπτύσσεται ένα παζλ από διαφορετικές ιστορίες, συναντήσεις, περιπλανήσεις και περιπέτειες που συνθέτουν την εικόνα της σημερινής Ελλάδας.

Πέρα από την Κρήτη γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν και στο Λονδίνο, ενώ σε κάθε επεισόδιο θα συμμετέχουν διαφορετικοί ηθοποιοί. Τα σενάρια των δώδεκα ιστοριών υπογράφουν μαζί με τη Βικτόρια Χίσλοπ οι Νίκος Απειρανθίτης, Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και Δώρα Μασκλαβάνου, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Γιώργος Παπαβασιλείου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
10/05/2024

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.