Στο Σπίτι του Mega με τον Διονύση Σαββόπουλο θα κρατήσουν οι χοροί

Ο σπουδαίος δημιουργός επισκέπτεται τα σπίτια μας μαζί «με το ροκ του μέλλοντος μας» για ένα ξεχωριστό σαββατόβραδο γεμάτο ιστορίες σε νότες.

Στο Σπίτι του Mega με τον Διονύση Σαββόπουλο θα κρατήσουν οι χοροί

Στο «Σπίτι με το Mega» αναμένεται με δικαιολογημένη ανυπομονησία ο Διονύσης Σαββόπουλος στην πρώτη του τηλεοπτική συναυλία το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ.. Αποσκευές του τραγούδια που αγγίζουν και «αφηγούνται» τη ζωή και τις σημαντικότερες στιγμές μας, προσωπικές και συλλογικές. Συναισθήματα, μνήμες και αλήθειες που ηχούν καλύτερα σε νότες παρά σε λέξεις, χαράζοντας τον χρόνο. Όλα αυτά υπό την ατμόσφαιρα που μόνο ξέρει και μπορεί να δημιουργεί ο μεγάλος καλλιτέχνης, ατμόσφαιρα που συνδυάζει κέφι, αλλά και συγκίνηση.

Καμία διαχρονική επιτυχία του δημιουργού που σιγοτραγουδιέται ανελλιπώς από μικρούς και μεγάλους σε καλοκαιρινές συναυλίες και κάθε γωνιά του τόπου, από το εμβληματικό «Ας κρατήσουν οι χοροί», τη γλυκιά «Συννεφούλα» ή το «Άγγελος εξάγγελος» και το μοναδικό «Ζεϊμπέκικο», δεν θα μπορούσε να λείπει από την ιδιαίτερη βραδιά. Κλασικός και πάντα πρωτοπόρος υποδέχεται τους ξεχωριστούς καλεσμένους του Μανώλη Μητσιά, Χρήστο Δάντη, Βιολέτα Ίκαρη και τον Mente Fuerte.

Ακόμη συστήνει ταλαντούχους και υποσχόμενους συνεργάτες του, τον Σάκη Ντοβόλη, την Κλαυδία Παπαδοπούλου και την Αλεξάνδρα Σιετή. Μαζί του σταθερά οι διακεκριμένοι συνοδοιπόροι του Γιώτης Κιουρτσόγλου και Σταύρος Λάντσια. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδοποιός υπόσχεται ένα νοσταλγικό ταξίδι με καλλιτεχνικές συναντήσεις- έκπληξη, ανατρεπτικές μουσικές διασκευές και τραγούδια με ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Κι επειδή οι χοροί αναμένεται να κρατήσουν, κλείστε θέση...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

3+1 μοναδικά φιλμ του 21ου αιώνα έρχονται αυτό το ΣΚ στην TV

Ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μια δόση ευρωπαϊκού αέρα, αυτό το Σαββατοκύριακο στα ελληνικά κανάλια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
10/05/2024

Eurovision 2024: Η Ελλάδα πάει τελικό με την Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάτι και το "ΖΑΡΙ" διεκδικούν επισήμως την νίκη του 68ου διαγωνισμού Eurovision μετά τα θετικά αποτελέσματα του Β' Ημιτελικού.

Το ντοκιμαντέρ "Είμαι Εγωίστρια;" της Τερέις Σέχτερ κάνει περμιέρα στην ΕΡΤ3 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Ένα σύγχρονο ντοκιμαντέρ γύρω από το δικαίωμα της επιλογής στρέφει τον φακό σε γυναίκες που απέρριψαν την μητρότητα. Με τολμηρή ειλικρίνεια, μας εξηγούν γιατί.

Ένα τρυφερό αφιέρωμα για την Γιορτή της Μητέρας στο ERTFLIX

Από τις 10 εώς τις 19 Μαΐου, η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Μητέρα με 7 φιλμ και δυναμικές πρωταγωνίστριες.

Η τηλεοπτική κληρονομιά της Άννας Παναγιωτοπούλου

Τρεις αξέχαστοι ρόλοι επιβεβαιώνουν πως ελληνική τηλεόραση δε θα ήταν το ίδιο χωρίς την ολόφωτη παρουσία της μεγάλης ηθοποιού.

Οι σειρές που θα δούμε τον Μάιο στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV υποδέχεται τον Μάιο με τον 2ο κύκλο του υποψήφιου για 6 BAFTA "The Responder", νέες σειρές και νέες πολυαναμενόμενες σεζόν.

Οι πρεμιέρες του Μαΐου στο Cinobo

Ολοκαίνουριες ταινίες, μια κορυφαία βρετανική σειρά και νέες αφίξεις έρχονται αυτόν τον μήνα στην ελληνική streaming πλατφόρμα.