«The Luminaries»: Ένα παραμύθι σκοτεινής μαγείας έρχεται από τη Νέα Ζηλανδία

Μία ιστορία αγάπης, ένα έγκλημα και οι θέσεις των πλανητών στα ζώδια καθορίζουν τη μίνι σειρά εποχής «The Luminaries» που κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο CosmoteTV.

«The Luminaries»: Ένα παραμύθι σκοτεινής μαγείας έρχεται από τη Νέα Ζηλανδία

Από τη Νέα Ζηλανδία του 19ου αιώνα έρχεται το «The Luminaries», η νέα σειρά του COSMOTE SERIES HD που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 22/5 στις 22:00, πριν από τις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία. Η σκοτεινή σειρά εποχής βασίζεται στο ομώνυμο και βραβευμένο με Μπούκερ βιβλίο της Έλενορ Κάτον (η ίδια υπογράφει και το σενάριο) και η υπόθεσή της εξελίσσεται την περίοδο που έμεινε γνωστή ως «ο πυρετός του χρυσού», καθώς άνθρωποι από όλο τον κόσμο κατευθύνονταν στη Νέα Ζηλανδία για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη και να φτιάξουν περιουσία.

«The Luminaries»: Ένα παραμύθι σκοτεινής μαγείας έρχεται από τη Νέα Ζηλανδία - εικόνα 1

Η ιστορία ακολουθεί τη νεαρή και ασυμβίβαστη Άννα (Ιβ Χιούσον, «Bridge of Spies», «Robin Hood») από τη Μ. Βρετανία που πηγαίνει στη Νέα Ζηλανδία για να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή. Σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι της βικτωριανής κοινωνίας των αποικιών είχαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους την ενασχόληση με τα ζώδια, τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος και τη μοίρα, η Άννα θα γνωρίσει τον Έμερι (Χιμές Πατέλ, «Yesterday») και η συνάντησή τους θα πυροδοτήσει ένα περίεργο είδος μαγείας που είναι αδύνατον να εξηγηθεί.

Η μίνι σειρά «The Luminaries», η οποία σηματοδοτεί και την επιστροφή της Έβα Γκριν στην tv μετά το «Penny Dreadful» στον ρόλο μιας αδίστακτης ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής, αποτελείται από έξι επεισόδια που σταδιακά μετατρέπουν μια επική ιστορία αγάπης σε μια δραματική ιστορία εκδίκησης, όταν τον πρώτο λόγο παίρνουν οι δολοπλοκίες και η ανθρώπινη απληστία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/04/2024

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.