Τι θα δούμε το Σάββατο 25/4 στην TV;

Το αριστουργηματικό «Παρίσι, Τέξας» του Βιμ Βέντερς που ισούται με μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία ξεχωρίζει από τις σημερινές τηλεοπτικές προβολές.

Τι θα δούμε το Σάββατο 25/4 στην TV;

Έπειτα από μακρόχρονη περιπλάνηση στα σύνορα του Μεξικού, ο Τράβις, που αρνείται να μιλήσει, οδηγείται από τον αδελφό του στο σπίτι του. Εκεί προσπαθεί να κερδίσει την εκτίμηση του 8χρονου γιου του, με τον οποίο ξεκινά μια δεύτερη περιπλάνηση, σε αναζήτηση αυτήν τη φορά της εξαφανισμένης γυναίκας του. Βασισμένο σε ένα σενάριο του Σαμ Σέπαρντ, με την εξαιρετική φωτογραφία του Ρόμπι Μίλερ και την υποβλητική μουσική του Ράι Κούντερ να απογειώνουν την ταινία, το «Παρίσι,Τέξας» του Βιμ Βέντερς που προβάλλεται απόψε στο κανάλι της Βουλής (23:00) αποτελεί ένα απόλυτα μοντέρνο αριστούργημα που τιμήθηκε με το Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών και με πολλά άλλα διεθνή βραβεία.

Τι θα δούμε το Σάββατο 25/4 στην TV; - εικόνα 1
«Ο Άγγελος»

Στον «Άγγελο» που προβάλλεται απόψε στο CosmoteCinema2HD (23:45) ο Αργεντίνος Λουίς Ορτέγκα, με παραγωγό τον Πέδρο Αλμοδόβαρ, σκιαγραφεί με στιλ, χιούμορ, ερωτισμό και χωρίς εύκολες ψυχολογικές απαντήσεις ή prêt-a-porter κοινωνιολογικές παρατηρήσεις το αντισυμβατικό πορτρέτο ενός αληθινού εγκληματία, του νεαρού Κάρλος Ρομπλέδο Πουτς, το παιδικό κι αθώο παρουσιαστικό του οποίου έκρυβε έναν από τους πλέον διαβόητους serial killer της Αργεντινής του ‘70.

Στα «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» (Novacinema2HD, 22:10) η Βρετανίδα συγγραφέας Τζ.Κ. Ρόουλινγκ υπογράφει το δεύτερο σεναριακό της εγχείρημα μετά την πρώτη ταινία της σειράς. Ο σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ καταφέρνει να αποδράσει από τη Νέα Υόρκη και τα δεσμά του Κογκρέσου Μαγείας, ταξιδεύοντας στο Παρίσι, όπου οργανώνει την επίθεση των καθαρόαιμων μάγων απέναντι στην ανθρωπότητα. Ο Νιούτ Σκαμάντερ θα βρεθεί εκεί ύστερα από παρότρυνση του παλιού καθηγητή του Άλμπους Ντάμπλντορ, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με την πανίσχυρη απειλή που διχάζει τον κόσμο των μάγων.

Διαβάστε τις κριτικές και δείτε τα τρέιλερ όλων των σημερινών ταινιών εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι guest εμφανίσεις της Άννας Βίσση σε τηλεοπτικές σειρές

Με αφορμή την συναυλία της "Απόλυτης" στο Καλλιμάρμαρο, θυμόμαστε τις εμφανίσεις της ως guest star στην ελληνική τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
12/09/2025

Ο "Έλιο" έρχεται στο Disney+

Ένα διαστημικό ταξίδι στο Communiverse μας περιμένει στη streaming πλατφόρμα.

Ελληνικός κινηματογράφος σε πρώτο πλάνο στο ERTFLIX

Η πλατφόρμα θα φιλοξενήσει ένα αφιέρωμα με ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από έλληνες δημιουργούς.

Απόψε (12/9) στην TV: τρεις αγαπημένες επιλογές

Ένα ιταλικό αριστούργημα, ένα αστυνομικό δράμα και μία ελληνική κωμωδία απόψε στην τηλεόραση.

Πού θα δεις το αποψινό Ελλάδα-Τουρκία για το Ευρωμπάσκετ

Η επίσημη αγαπημένη θα αγωνιστεί για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης - Τα κανάλια και η ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Το 'Wayward' είναι μία ματιά στη σκοτεινή βιομηχανία σωφρονισμού εφήβων

Μέι Μάρτιν και Τόνι Κολέτ παίζουν στο νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix.

Οι "Κακές Ιδέες" έρχονται στην COSMOTE TV

Δράση και χιούμορ συνδυάζονται στην πολυαναμενόμενη νέα σειρά των Διονύση Ατζαράκη και Θωμά Ζάμπρα.