Τι θα δούμε την Κυριακή 12/4 στην TV;

Το αριστούργημα του Κουέντιν Ταραντίνο «Κάποτε στο… Χόλιγουντ», ο απολαυστικός μασκοφόρος «Deadpool 2» και οι θεαματικοί «Απίθανοι 2» έρχονται σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

Τι θα δούμε την Κυριακή 12/4 στην TV;

Στο Λος Άντζελες του 1969 ο τηλεοπτικός σταρ Ρικ Ντάλτον (Λεονάρντο Ντι Κάπριο), πρωταγωνιστής του γουέστερν σίριαλ «Bounty law», που δεν κατάφερε ποτέ να κάνει το επιτυχημένο πέρασμα στη μεγάλη οθόνη, σκέφτεται σοβαρά την πρόταση ενός παραγωγού να γυρίσει ένα γουέστερν σπαγγέτι στην Τσινετσιτά. Δίπλα του ο κασκαντέρ και φίλος του, Κλιφ Μπουθ (Μπραντ Πιτ), ένας πρώην βετεράνος του πολέμου που βοηθά το αφεντικό του σε κάθε δουλειά: από το να τον οδηγεί με το αμάξι στο πλατό και στα διάφορα ραντεβού του μέχρι να κάνει μερεμέτια στη βίλα του στο Μπέβερλι Χιλς. Οι δυο τους προσπαθούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές της βιομηχανίας του θεάματος στο απολαυστικό «Κάποτε στο…Χόλιγουντ», όπου ο Κουέντιν Ταραντίνο δένει μυθοπλασία και αληθινά γεγονότα σε έναν γόρδιο δεσμό γύρω από την επίδραση του σινεμά στη σύγχρονη πραγματικότητα. Το αριστούργημα του Ταραντίνο που κέρδισε δύο Όσκαρ (β’ αντρικού ρόλου για τον Μπραντ Πιτ και σχεδιασμού παραγωγής) και τρεις Χρυσές Σφαίρες (καλύτερης κωμωδίας, σεναρίου για τον Ταραντίνο και β’ αντρικού ρόλου για τον Μπραντ Πιτ) κάνει απόψε πρεμιέρα στο Novacinema1 HD (22:00).

O αθυρόστομος και πλέον ξέφρενα διασκεδαστικός αντιήρωας της Marvel που έσπασε τα κοντέρ στο box office επέστρεψε με ένα σπιντάτο σίκουελ που απόψε στις 21:00 έρχεται για πρώτη φορά στο CosmoteCinema1 HD. Στο «Deadpool 2» o μασκοφόρος υπερήρωας σχηματίζει μια ομάδα μεταλλαγμένων με ασυνήθιστες υπερδυνάμεις για να αντιμετωπίσει έναν πανίσχυρο στρατιώτη από το μέλλον που ζητά εκδίκηση, και με τη δράση στο maximum, με ακραίες δόσεις βίας αλλά και ανεξέλεγκτο σαρδόνιο χιούμορ πιέζει ακόμη περισσότερο τα όρια της κινηματογραφικής ευπρέπειας.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ιστορία της οικογένειας των «Απίθανων» του 2008 που βραβεύτηκε με Όσκαρ καλύτερου animation και ηχητικού μοντάζ, το καρτούν της Pixar «Απίθανοι 2» (πρεμιέρα στον Alpha στις 21:00) επέστρεψε εντυπωσιάζοντας για άλλη μια φορά. Έπειτα από μια αποτυχημένη προσπάθεια των Απίθανων να σταματήσουν τον πανούργο Υποχθόνιο, οι υπερήρωες κηρύσσονται εκτός νόμου. Ένας πλούσιος επιχειρηματίας όμως δίνει στην Ελαστίνα την ευκαιρία να ηγηθεί μιας καμπάνιας αποκατάστασης της φήμης τους, γεγονός που αναγκάζει τον κ. Απίθανο να μείνει στο σπίτι και να προσέχει τα παιδιά.

Διαβάστε τις κριτικές και δείτε τα τρέιλερ όλων των σημερινών ταινιών εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι guest εμφανίσεις της Άννας Βίσση σε τηλεοπτικές σειρές

Με αφορμή την συναυλία της "Απόλυτης" στο Καλλιμάρμαρο, θυμόμαστε τις εμφανίσεις της ως guest star στην ελληνική τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
12/09/2025

Ο "Έλιο" έρχεται στο Disney+

Ένα διαστημικό ταξίδι στο Communiverse μας περιμένει στη streaming πλατφόρμα.

Ελληνικός κινηματογράφος σε πρώτο πλάνο στο ERTFLIX

Η πλατφόρμα θα φιλοξενήσει ένα αφιέρωμα με ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από έλληνες δημιουργούς.

Απόψε (12/9) στην TV: τρεις αγαπημένες επιλογές

Ένα ιταλικό αριστούργημα, ένα αστυνομικό δράμα και μία ελληνική κωμωδία απόψε στην τηλεόραση.

Πού θα δεις το αποψινό Ελλάδα-Τουρκία για το Ευρωμπάσκετ

Η επίσημη αγαπημένη θα αγωνιστεί για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης - Τα κανάλια και η ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Το 'Wayward' είναι μία ματιά στη σκοτεινή βιομηχανία σωφρονισμού εφήβων

Μέι Μάρτιν και Τόνι Κολέτ παίζουν στο νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix.

Οι "Κακές Ιδέες" έρχονται στην COSMOTE TV

Δράση και χιούμορ συνδυάζονται στην πολυαναμενόμενη νέα σειρά των Διονύση Ατζαράκη και Θωμά Ζάμπρα.