Τι συμβαίνει στο «Comedy Kids» του Γιώργου Χατζηπαύλου;

Ο αγαπημένος stand up κωμικός «μικραίνει» τους μεγάλους και «μεγαλώνει» την κωμωδία στο νέο τηλεπαιχνίδι για παιδιά και γονείς που παρουσιάζει στην CosmoteTV.

Τι συμβαίνει στο «Comedy Kids» του Γιώργου Χατζηπαύλου;

Πόσο καλά ξέρεις το παιδί σου; Και πόσο καλά σε ξέρει αυτό; Σε ένα πρωτότυπο τεστ βάζει ο stand up κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου τους συμμετέχοντες του τηλεπαιχνιδιού Comedy Kids, της εκπομπής που έρχεται κάθε σαββατοκύριακο στις 16:00 στο COSMOTESERIESHD. Η ιδέα για το Comedy Kids ξεκίνησε όταν ο διευθυντής της CosmoteTV παρακολούθησε μαζί με το παιδί του την παιδική θεατρική παράσταση «Comedy Club» του Γιώργου Χατζηπαύλου (που τα δύο τελευταία χρόνια παρουσιάζεται και στην χριστουγεννιάτικη βερσιόν της στο Μέγαρο) και κάπως έτσι αποφασίστηκε να μεταφερθεί το πνεύμα και το κλίμα της παράστασης στην τηλεόραση.

Τι συμβαίνει στο «Comedy Kids» του Γιώργου Χατζηπαύλου; - εικόνα 1

Σε κάθε επεισόδιο του Comedy Kids, δύο παιδιά 6-10 ετών μαζί με τους γονείς τους διαγωνίζονται σε κουίζ γνώσεων, περνούν πρωτότυπες δοκιμασίες, προσπαθούν να λύσουν προβλήματα και να απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα, αποδεικνύοντας πόσο καλά ξέρουν ο ένας τον άλλον. Πέρα από τα σταθερά παιχνίδια (όπως τα «Ξέρεις τον γονιό σου;», «Ξέρεις το παιδί σου;» και το «Comedy Kitchen» όπου ο Χατζηπαύλου καλείται να βάλει όλη του την τέχνη και να «μαγειρέψει» κάτι με τα υλικά που διαλέγουν τα παιδιά) και τις στάνταρ ενότητες (όπως οι «Μικροί δημοσιογράφοι» στο οποίο τα παιδιά ανακρίνουν σε βίντεο έναν διάσημο ενήλικα), διαφορετικές δοκιμασίες που χρησιμοποιούν στοιχεία stand up και αυτοσχεδιασμού παρουσιάζονται σε κάθε εκπομπή, κάνοντας όλα τα επεισόδια να διαφέρουν τόσο μεταξύ τους όσο και με ό,τι περιμένεις από ένα τυπικό τηλεπαιχνίδι. Στα κουίζ δεν θα ακουστούν ερωτήσεις γύρω από αγαπημένα φαγητά κι αγαπημένους ήρωες· κάθε ερώτηση και κάθε δοκιμασία τεστάρει τις αντιδράσεις των συμμετεχόντων και είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να δημιουργεί πλοκή, δράση και ιστορίες με μοναδικό στόχο φυσικά την κωμωδία.

Τι συμβαίνει στο «Comedy Kids» του Γιώργου Χατζηπαύλου; - εικόνα 2

Λίγο οι αυθόρμητες ατάκες και απορίες των παιδιών, λίγο οι αντιδράσεις των γονιών που γίνονται ξανά παιδιά και λίγο η τρομερή και πάντα ξεκαρδιστική αλληλεπίδραση του Χατζηπαύλου τόσο με τους παίκτες όσο και με το ζωντανό κοινό στο στούντιο (όσοι τον έχουν δει από κοντά σε παράσταση καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του) αρκούν για να απογειώσουν το γέλιο σε ένα παιχνίδι-κωμωδία για όλη την οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.